Снимки на предполагаемия Meizu 16Xs се появиха в TENAA

  Meizu MY+
Снимки на предполагаемия Meizu 16XS се появиха в TENAA

Миналия месец компанията привлече вниманието с флагманския смартфон Meizu 16s, без прорез или движещи се части, в които да е разположена селфи камерата. Вместо това от Meizu се фокусираха върху оптимално намаляване на размера на рамките. Все пак Meizu пусна два телефона с прорез от бюджетния сегмент (Meizu X8 и Meizu Note 9), а също е възможно да видим и устройство с изскачаща камера.

Тия дни отново се заговори за скорошно излизане на нов телефон на компанията, за който се спекулира, че ще е с името Meizu 16Xs и ще е наследник на миналогодишния Meizu 16X (Meizu 16 за глобалния пазар).

Снимки на предполагаемия Meizu 16XS се появиха в TENAA

Предполагаемият 16Xs ще е първият Meizu смартфон с тройна камера. Снимки на модела с номер M926Q бяха публикувани на сайта на китайския регулатор TENAA. Данни за телефона все още няма, но вече се говори, че ще е със Snapdragon 712, 6GB RAM и 128GB вътрешно пространство. От фотосите се вижда, че следва линията на Meizu 16s.

Макар китайските сайтове да пишат, че това вероятно ще е Meizu 16Xs, не е невъзможно да се окаже очаквания геймърски модел Meizu 16T, за който със сигурност се знае, че ще е с тройна камера без OIS. Ще стане ясно съвсем скоро.


Вашият коментар