Cecilia Cheung изтъква предимствата на Meizu 18

  Meizu MY+
Cecilia Cheung изтъква предимствата на Meizu 18

Наскоро от Meizu ангажираха бившия китайски футболист Fan Zhiyi да рекламира сигурността на Meizu 18 серията, както и на актуалната за момента версия на фърмуера Flyme 9.

Този път компанията избра за свой говорител популярната китайска актриса и певица Cecilia Cheung. Cecilia е родена в Хонг Конг, а нейният баща е със смесено потекло – наполовина китаец и наполовина британец.

Напоследък флагманските телефони са с все по-големи размери, което поражда недоволство сред потребителите. Мнозина предпочитат телефон, който спокойно може да се управлява с една ръка. Това беше чуто от компаниите производителки на смартфони и тази година виждаме устройства с по-малки екрани.

В рекламното видео Cecilia Cheung говори за предимствата на Meizu 18 – по-малкият модел от тазгодишната флагманска серия, който със своя 6,2-инчов дисплей и само 162 грама по нищо не отстъпва на по-големия си събрат Meizu 18 Pro.

Cecilia Cheung Meizu 18

Да не забравяме, че утре е презентацията на първия изцяло смарт часовник Meizu Watch с пълнофункционална операционна система Flyme for Watch. Очаква се да бъдат представени и други продукти на компанията. Тия дни стана ясно, че серията здравословно осветление Lipro ще бъде свързана с операционната система Hongmeng на Huawei (HarmonyOS за глобалния пазар).

Както знаем, заради наложените от Тръмп санкции спрямо Huawei, компанията беше принудена да ускори разработването на собствената операционна система и тя вече е факт. Meizu Technology е първият китайски производител на телефони, който официално подава ръка на Huawei, макар засега да не е включен смартфон бизнесът.

До утре!
Watch me!


Вашият коментар