„Color Rendition Rating DIAMOND“ сертификат за Meizu Lipro

  Meizu MY+
„Color Rendition Rating DIAMOND“ сертификат за Meizu Lipro

Както вече знаем, в началото на 2021 година беше създаден подбрандът lipro, с който компанията Meizu навлезе в сферата на интелигентния дом.

Продуктите с марката lipro са насочени към здравословното осветление, тъй като е установено, че прекарваме голяма част от деня на изкуствена светлина, която уврежда зрението. Те са с висок индекс на цветопредаване Ra97, в безопасната група RG0 за вредна синя светлина и без видими трептения.

Днес от Meizu се похвалиха, че lipro е носител на сертификат за най-високото диамантено ниво на своите светлинни източници. Осветителни тела от серията lipro са първите в света сертифицирани с „Color Rendition Rating DIAMOND“ едновременно за висока степен на цветопредаване и липса на вредна синя светлина.

Color Rendition Rating DIAMOND certificate for Meizu Lipro

Сертификатът се издава от UL Solutions – американска компания по стандартизация и сертификация в областта на техниката на безопасност. В публикацията в сайта verify.ul.com са описани методите, по които са верифицирани осветителните тела lipro.

„Предизвикателство към по-високи стандарти, само за по-добро потребителско изживяване и по-добър живот“, написаха от компанията в своя Weibo профил.

Сертификатът беше връчен вчера, в рамките на 27-ото издание на Международната изложба за осветление в Гуанджоу (Guangzhou International Lighting Exhibition, GILE), която тази година се провежда от 3 до 6 август.


Вашият коментар