Поздравления за Meizu

 
Zhuhai Meizu Technology спечели титлата „Unicorn Enterprise of 2018“

Днес китайски медии писаха, че Zhuhai Meizu Technology е спечелила титлата „Unicorn Enterprise of 2018“, избрана от общинския партиен комитет и общинското правителство. Meizu вече е едно от петте уникорн предприятия в Джухай.

Meizu, Unicorn Enterprise of 2018

Освен това компанията носител и на престижната „Втора награда за национален научен и технологичен напредък за 2018г.“, присъдена от китайското правителство за проекта „Ключови технологии и индустриализация на магнитен субстрат с висока пропускливост“. Тази награда на Китай се присъжда за прилагането на напреднали научни и технологични постижения и изпълнението на важни научни и технологични планове за работа. Общият брой награди на година е не повече от 400, които се разделят в три категории: специална награда, първа награда и втора награда.

Meizu, China's National Science and Technology Progress Award

Награденият проект на Meizu е успешна съвместна изследователска и развойна дейност с Университета по електронни науки и технологии в Чънду. Проектът реализира екологосъобразния и евтин масов производствен процес на субстратни материали и чрез сътрудничество с индустрията пробива патентния монопол на чуждестранните заявки в тази област чрез независими права на интелектуална собственост върху подготовката на материалите, устройството и приложението на оборудването. Настоящото дневно производство на материали, които се използват от много местни марки за мобилни телефони, може да отговори на нуждите на 600 000 телефона.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *