Поздравления за Meizu

  Meizu MY+
Zhuhai Meizu Technology спечели титлата „Unicorn Enterprise of 2018“

Днес китайски медии писаха, че Zhuhai Meizu Technology е спечелила титлата „Unicorn Enterprise of 2018“, избрана от общинския партиен комитет и общинското правителство. Meizu вече е едно от петте уникорн предприятия в Джухай.

Meizu, Unicorn Enterprise of 2018

Освен това компанията носител и на престижната „Втора награда за национален научен и технологичен напредък за 2018г.“, присъдена от китайското правителство за проекта „Ключови технологии и индустриализация на магнитен субстрат с висока пропускливост“. Тази награда на Китай се присъжда за прилагането на напреднали научни и технологични постижения и изпълнението на важни научни и технологични планове за работа. Общият брой награди на година е не повече от 400, които се разделят в три категории: специална награда, първа награда и втора награда.

Meizu, China's National Science and Technology Progress Award

Награденият проект на Meizu е успешна съвместна изследователска и развойна дейност с Университета по електронни науки и технологии в Чънду. Проектът реализира екологосъобразния и евтин масов производствен процес на субстратни материали и чрез сътрудничество с индустрията пробива патентния монопол на чуждестранните заявки в тази област чрез независими права на интелектуална собственост върху подготовката на материалите, устройството и приложението на оборудването. Настоящото дневно производство на материали, които се използват от много местни марки за мобилни телефони, може да отговори на нуждите на 600 000 телефона.


Вашият коментар