Намаления в официалния магазин на Meizu в AliExpress

  Meizu MY+
Намаления в официалния магазин на Meizu в AliExpress

В сряда, 28 април, се очакват изненадващи намаления в официалния магазин на Meizu в AliExpress. Това е видно от подгряващите постери, публикувани в профилите на компанията във Facebook, Twitter и Instagram. Тези профили, както и складовете в AliExpress, са насочени към международния пазар.

Промоцията очевидно ще бъде за аксесоари. Във фона на постера се виждат силуетите на няколко вида слушалки и на HiFi декодиращия усилвател. От Meizu обещават дори цена от 1 долар, вероятно за най-бързите потребители.

Забелязват се и рокади в двата официални магазина в AliExpress. Досегашният Meizu Official Store е прекръстен на Meizu Online Store, а новооткритият преди половин година Meizu Global Store вече е Meizu Official Store.

MEIZU Online Store
MEIZU Official Store

Въобще, от известно време се наблюдава голяма активност в глобалните профили в социалните мрежи. Това е поредното доказателство, че компанията все пак има намерение отново да излезе от границите на Китай.

Остава да се надяваме, че освен флагманите някой ден ще видим и смартфони поне от средния клас. Почти сигурно е, че бюджетни телефони от Meizu вече няма да произвеждат.


Вашият коментар