Flyme 9.3 за Meizu 17 и Meizu 18 сериите. Новини относно Flyme 10 и Meizu 19 през август

  Meizu MY+
Flyme 9.3 за Meizu 17 и Meizu 18 сериите. Новини относно Flyme 10 и Meizu 19 през август

На 24 юни смартфоните от сериите Meizu 17 и Meizu 18 започнаха да получават актуализация до Flyme 9.3. Новата стабилна версия на фърмуера още не е налична за сваляне от сайта на Flyme, а се изпраща само по въздуха (OTA) на част от потребителите.

Вчера потребителският интерфейс на Meizu отбеляза своята 10-та годишнина. В обръщението си към феновете от компанията обещаха новини относно Flyme през август.

Според досегашната логика би трябвало 9.3 да е последната версия на Flyme 9 и преходна към Flyme 10. Миналата година от компанията казаха, че Flyme 10 ще бъде обявен едновременно с водещ продукт. Тоест, би трябвало да съвпадне и с представянето на серията Meizu 19.

Flyme 9.3.0.0A Stable

Масовото разпространяване на Flyme 9.3 ще бъде през юли и още е в етап на доизчистване на бъгове. Така че едва ли е възможно Flyme 10 да бъде готов през август. Серията Meizu 19 също не би могла да бъде представена през август, тъй като новите смартфони още не са преминали сертификация в нито един от китайските регулаторни органи.

Какви ще са новините през август? Най-вероятно тогава ще бъде пусната тестовата версия на Flyme 10 и ще има повече яснота относно датата на представяне на Meizu 19.


Вашият коментар