Честит 19-ти рожден ден на Meizu Technology!

  Meizu MY+
Честит 19-ти рожден ден на Meizu Technology!

Днес Meizu Technology празнува своята 19-та годишнина. По повод рождения ден от компанията направиха фото рамка с ключови кадри от изминалите 19 години. Феновете на Meizu могат да се сдобият с фото рамката на цена от 199 юана чрез участие в краудфандинг на сайта MeizuMall. Най-бързите ще получат и сувенирче от серията PANDAER.

19 истории във фото рамката „Meizu 19th Anniversary Spring Painting“:
1) Meizu MP3 ерата, 2) Meizu M8, началото на китайските смартфони, 3) раждането на Flyme, 4) изборът на Кинг Конг Панда за талисман на Meizu, 5) малкото светещо кръгче (Small circle breathing lamp) в Meizu MX2, 6) създаването на фен клуба Meizu Meiyou (MY+), 7) представянето на Meizu MX2 във „Водният куб“ в Пекин, 8) Flyme лого, разнообразие от игли за вадене на СИМ картата, 9) първият в Китай сензор за пръстов отпечатък, разположен отпред, 10) 19-та годишнина на Meizu, 11) награда iF Gold Award за Meizu Zero, 12) Мечтаният еднорог (Fantasy unicorn), 13) Meizu 17 Aircraft Carrier Limited Edition, 14) специално построената сграда за Meizu 17 конференцията, 15) повече от дузина концерти за една година, 16) раждането на висококачествената марка за интелигентен дом lipro, 17) бял делфин, бял панел за Meizu 18, 18) PANDAER Rebuilding серия, 19) инициатива на Meizu за залесяване на пустинята Гоби.

Meizu 19th Anniversary photo frame

Тазгодишната флагманска серия Meizu 19 и Meizu 19 Pro би трябвало да излезе след април, както компанията обяви още миналата година. Все още не са ясни никакви параметри на новите смартфони. Сигурно е обаче, че от Meizu продължават сътрудичеството си с Qualcomm, така че се очаква те да бъдат оборудвани с водещата мобилна платформа Snapdragon 8 Gen 1.

Носят се слухове, че Meizu 19X ще бъде оборудван с Dimensity 9000 на MediaTek, но засега няма официално потвърждение. Въпреки че от Meizu имат опит с процесорите на тайванската компания, това е малко вероятно, тъй като се усложнява процесът на актуализиране на Android и Flyme версиите.

А иначе, миналата седмица компанията обяви, че набира служители за Flyme подразделението, за изграждането на нова екосистема от операционни системи Internet of Everything. Желаещите да се присъединят към екипа на Flyme ще подпомагат научноизследователската и развойна дейност и иновациите на операционни системи за мобилни телефони, часовници, таблети, DVR и автомобили.

Да честитим 19-тата годишнина на Meizu! Да пожелаем на компанията да преодолее трудностите и да продължи да се развива! И дано отново се завърне на глобалния пазар! ❤❤❤


Вашият коментар