Hi-Res слушалки Meizu EP3C

  Meizu MY+
Hi-Res слушалки Meizu EP3C

Слушалките Meizu EP3C са наследник и подобрена версия на предходния модел Meizu EP2C. И тук е обърнато голямо внимание на ергономията и външния вид. Meizu EP3C отново са с опростен и стилен дизайн, с извити контури на кабелите, водещи перфектно до ушите. Обновеният дизайн не само създава повече пространство в звуковата камера, но и прави слушалките удобни за носене, оформени така, че да прилягат по-плътно към ушните раковини.

Материалът на корпуса е сплав от поликарбонат и ABS пластмаса, изключително издръжлив, незадържащ замърсявания и устойчив на драскотини, в същия момент с изключителни уплътняващи свойства, за да се намали изтичането на звук. В допълнение, цялата структура е покрита със специален прозрачен TPE материал, който предотвратява пожълтяване на повърхността. Прахоустойчивата мрежа на всяка от слушалките е изработена от неръждаема стомана и надеждно защитава вътрешностите от проникване на микрочастици.

Новите слушалки Meizu EP3C са Hi-Res сертифицирани за звук с висока разделителна способност. С нисък импеданс от 32Ω и висока чувствителност от 101dB можете да слушате качествена музика по всяко време и навсякъде. Вградените контроли за регулиране на силата на звука, възпроизвеждане на музика и приемане на обаждания се управляват лесно и бързо с една ръка.

Hi-Res слушалки Meizu EP3C

Вградената 14 mm диафрагма е комбинация от два материала. Мембраната на високоговорителя е изработена от японска биологична влакнеста хартия с висока степен на твърдост, която гарантира качествено детайлизиране на звука и намалява сегментирането на вибрациите. Краищата на диафрагмата са от гладък и еластичен TPU материал. Звукът е мек и приятен.

Неодимиевите железни борни магнити (NdFeB) гарантират висока чувствителност и достатъчна мощност. Звуковата характеристика е гладка, чиста и свежа, като предоставя ясни и фини високочестотни детайли. Оригиналният дизайн на двойната задна камера с двойна реверберация позволява ефективно увеличаване на капацитета на задната камера и динамика за едно потапящо басово изживяване.

Hi-Res слушалки Meizu EP3C

Тъй като USB Type-C интерфейсът се превръща в основен за новите поколения смартфони, слушалките Meizu EP3C също са с такъв интерфейс. В допълнение, Meizu EP3C имат вграден чип за цифрово-аналогово преобразуване, който е в основата за пресъздаване на оригиналния звук и е съвместим с всички Type-C интерфейсни устройства.

Спецификации:
• Материал на корпуса: PC/ABS + TPE
• Дължина на кабела: 1,2 метра
• Материал на кабела: TPE
• Интерфейс: USB Type-C
• Честотен диапазон: 20Hz~40KHz
• Чувствителност: 101±3db при 1KHz
• Съпротивление: 32Ω
• Контрол: Три бутона
• Цвят: Бял


Вашият коментар