През 2022 Meizu ще продължи сътрудничеството си с Qualcomm. Ще бъде ли Meizu придобита от Geely?

  Meizu MY+
През 2022г. Meizu ще продължи сътрудничеството си с Qualcomm

Борбата в сферата на мобилните телефони е наистина непредвидима. Само преди няколко дни се заговори, че Tencent ще придобие Black Shark, а сега се появиха и слухове, че Geely планира да придобие Meizu.

Zhejiang Geely Holding Group Co., Ltd е китайски автомобилен гигант, притежаващ марките Geely Auto, Lotus, Lynk & Co, Proton, Volvo, London EV Company, Ouling Auto, Farizon Auto. А неотдавна Geely обяви своите намерения да навлезе и в смартфон бизнеса.

Спекулира се, че евентуалната сделка между Geely и Meizu в момента е в етап на преговори, но засега двете компании запазват мълчание по въпроса.

Също така напоследък се говори, че Meizu ще поднови сътрудничеството си с MediaTek и Meizu 19 ще бъде оборудван с Dimensity 9000, използващ най-новата Armv9 архитектура. Dimensity 9000 е пряк конкурент на Snapdragon 8 Gen 1 и дори го превъзхожда в доста отношения.

Днес Cristiano Amon, президент и главен изпълнителен директор на Qualcomm Incorporated, и член на борда на директорите, публикува в своя Weibo профил, че Qualcomm ще продължи своето сътрудничество с Meizu и през 2022, за да предоставят на потребителите най-добри продукти и мобилни изживявания.

In 2022. Meizu will continue its cooperation with Qualcomm

Qualcomm China пък публикува интервю с главния изпълнителен директор на Meizu Technology, Huang Zhipan. В интервюто Zhipan прави кратка ретроспекция на дейността на компанията през изминалата година, както и плановете за развитие през 2022.

In 2022. Meizu will continue its cooperation with Qualcomm

През 2022г. Meizu ще се съсредоточи върху създаването на най-добрите и лесни за използване водещи мобилни телефони с уникални характеристики на Meizu и уникална стойност за потребителите. Също така компанията ще продължи да предоставя на потребителите висококачествени и отличителни продукти в сферата на интелигентния дом с марката lipro. Ще предложи още готини тематични продукти от серията PANDAER. В същото време Meizu ще продължи да работи с повече бизнес партньори, за да проучи и постигне по-екстремно изживяване на продукти и услуги. През 2022 Meizu ще продължи сътрудничеството си с Qualcomm, за да разгърнат потенциала на 5G и AIoT и да създадат безкрайно бъдеще заедно.

In 2022. Meizu will continue its cooperation with Qualcomm

Вашият коментар