Поканите за презентацията на Meizu 17 ще бъдат разпратени на 22 април

  Meizu MY+
Поканите за презентацията на Meizu 17 ще бъдат разпратени на 22 април

Днес, на лайв броудкаста „Meizu 17 mSmart 5G Fast and Stable Technology Sharing Meeting“, стана ясно, че масовото производство на първия 5G смартфон на компанията, Meizu 17, е започнало и той скоро ще бъде показан официално. Кога точно, ще разберем на 22 април. Неотдавна вицепрезидентът Hua Hailiang каза в интервю, че от Meizu променят политиката си и телефоните ще бъдат представяни, когато бъдат налични за закупуване веднага.

А иначе, mSmart 5G е разработка на Meizu, с която се подобряват стабилността на връзката и животът на батерията. На този етап намаляването на консумацията на енергия на 5G смартфоните е едно от основните предизвикателства, пред които са изправени производителите. А благодарение на Wi-Fi 6 стандарта за безжични мрежи, скоростта на изтегляне ще е до 4151Mbps.

Meizu 17 mSmart 5G

На днешната презентация беше повдигната леко завесата относно някои от спецификациите на флагмана Meizu 17. Батерията ще е с капацитет 4500mAh. Също така беше сложен край на спекулациите относно селфи камерата. Тя ще е разположена вдясно в отвор в дисплея. Въпреки стремежа към симетрична естетика, най-накрая от Meizu се отказват от намаляването на рамките до краен предел.

За момента е почти сигурно и, че ще бъдат представени два модела – Meizu 17 и Meizu 17 Pro. Meizu 17 ще поддържа 30W бързо зареждане, а Meizu 17 Pro – 40W. Все още не се знае каква точно ще бъде основната камера, с колко и какви сензори. Тия дни обаче във Weibo изтече снимка на инженер, намиращ се до машината за дроп тестове (падане от различна височина) в лабораторията на Meizu. Oт джоба му прозира телефон и се вижда, че камерата е разположена хоризонтално.

Meizu 17 5G камера

Вашият коментар