Meiyou 2022 конференция: Флагманската серия Meizu 20 и Meizu M3 Pro Hi-Fi плейър през пролетта на 2023 година

  Meizu MY+
Meiyou 2022 конференция: Флагманската серия Meizu 20 и Meizu M3 Pro Hi-Fi плейър през пролетта на 2023 година

Вчера в Sheraton Zhuhai Hotel се проведе Meiyou 2022 конференция, която събра фенове на Meizu от всички краища на Китай. Раздадени бяха награди за най-добрите дизайни на телефон, участвали в съревнованието Meizu 19 Manager Plan. От Meizu изненадаха феновете с направени реални модели на телефоните, които достигнаха до финала.

Тази година Meizu навлезе в своята 20-та годишнина. Както знаем, компанията е основана на 14 март 2003 година и първоначално произвежда MP3 плейъри. По повод юбилея през пролетта на пазара ще бъде пуснат Meizu M3 Pro Hi-Fi плейър, чиито основни характеристики бяха разкрити вчера.

Meizu M3 Pro е изработен от висококачествени материали и с унибоди, което наподобява класическия дизайн на Music Card. Оборудван е със специално разработен Meizu H1 Hi-Fi декодиращ чип с 1-битово декодиране и поддръжка на свръхсемплиране до 11.2 MHz, осигуряваща перфектно музикално изживяване. Снабден е с интерактивния mBack бутон, FlymeSound, както и с 3.5mm и 4.4mm жак за слушалки.

На конференцията бяха потвърдени слуховете, че новата флагманска серия ще бъде Meizu 20, а не Meizu 19. От компанията казаха, че Meizu 20 серията вече е навлязла в тестовата фаза преди масовото производство и засега всичко върви гладко. Ще бъде представена през пролетта на 2023 година.


Вашият коментар