Обзор на Meizu 15 Lite

  Meizu MY+
Meizu 15 Lite

Meizu 15 Lite (Meizu M15) се усеща като флагшип още от момента, когато го вземете в ръка. Достигайки впечатляващите 83.4% съотношение на дисплея към общата повърхност, без това да е за сметка на скенера за пръсти, телефонът наистина е уникален за своя клас. Супер тънките странични рамки, само 1.1мм, създават изключително визуално преживяване.

Технология mEngine – прецизната обратна връзка при докосване е ново изживяване. Специално проектиран за Meizu 15 серията линейният вибромотор може да симулира хиляди нива на интензивност на вибрацията и създава истинско усещане за докосване на физически бутон, оптимизирайки взаимодействието между потребителя и телефона.

Meizu 15 Lite позволява да го отключите чрез лицево разпознаване. Базирано на множество лицеви черти, събрани предварително от камерата, Meizu 15 Lite идентифицира прецизно лицето. Просто вземате телефона и той вече е готов за ползване.

Основната задна камера в Meizu 15 Lite е снабдена с двоен автофокус и фокусира за незабележителните 0.026 секунди. Така можете да бъдете сигурни, че никога няма да пропуснете ценен кадър.

Meizu 15 Lite притежава 20-мегапикселова предна камера. С помощта на технологията за обработка снимките могат да бъдат подобрени на базата на възраст, пол и други фактори, установени от изкуствения интелект.

Meizu 15 Lite е снабден с 4GB оперативна памет, 32GB или 64GB вградено пространство, които са достатъчни за комфортна работа с всякакви мултимедийни файлове. Осемядреният процесор Snapdragon 626 на Qualcomm, произведен по 14nm технология, и оптимизираният интерфейс Flyme обезпечават бърза и плавна работа на телефона.

Говорителят и индикаторът за уведомления са скрити в пролуките в горната част на телефона. Това дизайнерско решение отразява страстта на Meizu към опростеност и елегантност. Не са необходими допълнителни отвори, което прави устройството перфектно симетрично.

Батерията от 3000mAh, съчетана с прецизно настроения алгоритъм за икономия на енергия, гарантира изключителен живот на батерията. Технологията на Meizu за бързо зареждане mCharge слага точка на продължителното зареждане, което прави Meizu 15 Lite идеален спътник.

Операционна система Flyme 7 – новите цветове, чистите анимации и подобрените взаимодействия извеждат потребителския интерфейс Flyme на едно високо ниво. Обновената система на изкуствения интелект One Mind 2.0 разбира нуждите на потребителите и значително подобрява общото им преживяване.

Meizu 15 Lite

Вашият коментар