Meizu 17 Aircraft Carrier Limited Edition

  Meizu MY+
Meizu 17 Aircraft Carrier Limited Edition

След луксозното ограничено издание от 50 бройки на Meizu 17 Pro Hsiao Fang Pottery Art Collector’s Edition, от утре започва предпродажбата и на колекционерската версия на по-бюджетния модел от стартовата за тази година флагманска Meizu 17 серия – Meizu 17 Aircraft Carrier Limited Edition 8GB/256GB.

Всички характеристики на Meizu 17 серията виж тук: Meizu 17 серията със Snapdragon 865 5G, 3D сензорна камера и безжично зареждане

Както подсказва името, смартфонът Meizu 17 Aircraft Carrier Limited Edition е вдъхновен от първия произведен в Китай самолетоносач – Shandong, под номер 17 (CV-17). За да изрази своето уважение, в сътрудничество с китайската държавна корабостроителница (CSSC) компанията Meizu пусна ограниченото издание, посветено на тези, които обичат океана.

CV-17 е изцяло проектиран и конструиран от CSSC и е най-големият военен кораб, произведен в Китай до момента. Това е вторият за страната самолетоносач. Първият, Liaoning, е реконструиран съветски, закупен от Украйна. Строителството на Shandong започва през 2013г. и продължава почти четири години. Следват повече от три години тестове на вода и довършителни дейности, и на 17 декември 2019г. официално е пуснат в експлоатация. Гордостта на китайските военноморски сили и местната корабостроителна индустрия може да носи 36 изтребителя J-15, с 50% повече от предшественика си.

Meizu 17 Aircraft Carrier Limited Edition

Както при всяко колекционерско издание и тук компанията е наблегнала на детайлите. На стъкления гръб на Meizu 17 Aircraft Carrier Limited Edition е нанесена графика на самолетоносача, като повърхността на стъклото е обработена химически чрез AG (anti-glare) процес, за да се избегнат отблясъци. Разработена е и персонализирана тема. Тапетите, иконите на системните приложения и анимациите също носят духа на CV-17. В комплекта е включен и набор от персонализирани метални значки. Тематични са също калъфът, захранващият адаптер и иглата за вадене на СИМ картата. Навсякъде присъства и числото 17, което е общото между Meizu серията и номера на самолетоносача.

Meizu 17 Aircraft Carrier Limited Edition

Вашият коментар