Meizu 18 Pro спечели награда iF DESIGN AWARD 2022

  Meizu MY+
Meizu 18 Pro спечели награда iF DESIGN AWARD 2022

След като миналогодишният флагман Meizu 18s Pro, анонсиран през септември, спечели Swan Award 2021 в категорията Мобилен телефон с най-добра производителност, сега Meizu 18 Pro се пребори за наградата iF DESIGN AWARD 2022 в категория Продукт/Телекомуникация.

iF DESIGN AWARD е една от най-престижните награди за дизайн в света. Организира се в Германия от 1953г., а iF печатът означава добър дизайн за потребителите и дизайнерската общност. Наградените проекти се определят от независимо жури от международни експерти по дизайн. Тазгодишната церемония по награждаването ще се състои на 16 май във „Фридрихщат палас“ в Берлин.

Meizu 18 Pro iF DESIGN AWARD 2022

Анотация

MEIZU 18 Pro
смартфон
Meizu Technology Co., Ltd.

Meizu 18 Pro е върхов флагман на годината с 6,7-инчов екстремен четиристранно микроизвит екран, с централно разположен изрез, има метална централна рамка, има тънък 8,1 мм корпус и тежи 189 грама. Използва Samsung E4 луминесцентен материал, поддържа до 2K+ резолюция на екрана и 120Hz честота на опресняване. Сертифициран е за HDR10+ и сертифициран от SGS за защита на очите с намалена синя светлина. Екранът разполага с динамично регулиране на цветовата температура. Само истинската естетика създава извит от осемте страни микро-дъгов дизайн. Обединяването на естетика, структура и материали създава върхов флагмански телефон. Златно съотношение, представящо перфектен изглед.


Вашият коментар