Meizu 18s и Meizu 18s Pro са добавени към списъка на съвместимите с Google Play устройства

  Meizu MY+
Meizu 18s and Meizu 18s Pro GMS

Meizu 18s и Meizu 18s Pro, които ще бъдат представени на 22 септември, са добавени към съвместимите с Google Play устройства.

Добавянето към списъка означава поддръжка за основните услуги на Google, предоставяни от Flyme. Google Mobile Services (GMS) са вградени в операционната система и няма да е необходимо да бъдат инсталирани допълнително, което гарантира безпроблемна работа на всички приложения на Google.

Така Meizu 18s и Meizu 18s Pro се присъединяват към сертифицираните вече Meizu 18 и Meizu 18 Pro, както и миналогодишните Meizu 17 и Meizu 17 Pro. Тези шест смартфона нямат отделни версии, предназначени за международния пазар, но могат да бъдат използвани от глобалния потребител.

GMS Flyme

В допълнение към Meizu 18s и Meizu 18s Pro ще видим и по-бюджетния модел Meizu 18X, но (дано само засега) той не е включен в списъка на съвместимите устройства. Ще бъде много жалко, ако този смартфон бъде предназначен само за китайския пазар.

От предварителната информация се знае, че на конференцията ще бъдат представени и нови неща във Flyme. Едно от подобренията ще е обновената функция Small Window Mode до версия 3.5. Очаква се Meizu 18s, Meizu 18s Pro и Meizu 18X да пристигнат с Flyme 9.2, базиран на Android 11.


Вашият коментар