Meizu 19 мениджър планът продължава. Ще видим ли сгъваем телефон от Meizu?

  Meizu MY+
Meizu 19 мениджър планът продължава. Ще видим ли сгъваем телефон от Meizu?

Вече е ясно, че серията Meizu 19 ще бъде пусната през първото тримесечие на следващата година. Засега от компанията разчитат на Meizu 19 мениджър плана, за да поддържат интерес. След обсъждането на нагласите на потребителите относно капацитета и мощността на зареждане на батерията, съответно дебелината на смартфона, Meizu 19 мениджър планът продължава.

По-миналата седмица бяха обсъдени предпочитанията относно текстурата и усещането от телефона, и по-точно материала на средната рамка. Алуминиевата рамка събра най-много гласове, а възможните опции във вота бяха:
1. Средна рамка, изработена от алуминиева сплав, както и цялата машина да е от алуминиева сплав. Малко тегло и матирана повърхност.
2. Средна рамка, изработена от стомана. Лъскава и устойчива срещу надраскване. Теглото на телефона е с около 35 грама повече спрямо алуминиевата сплав.
3. Средна рамка, изработена от титаниева сплав и по-тежък телефон. Лъскава и устойчива срещу надраскване и счупване, по-висока цена спрямо алуминиевата рамка.
4. Пластмасова средна рамка, по-малко тегло на телефона и по-конкурентна цена.
5. Няма предпочитания за материала на средната рамка.

Следващата анкета в Meizu 19 мениджър плана през миналата седмица беше относно качеството на звука. Кое е по-важно за потребителите: подобряване на външното възпроизвеждане или по-доброто Bluetooth аудио изживяване.

Логично болшинството потребители предпочитат по-добро изживяване с два високоговорителя, тъй като в ежедневието външното възпроизвеждане на звук е с по-голяма честота. По отношение на Bluetooth изживяването, ако наистина търсите качество на звука, има голяма вероятност все пак да използвате слушалки с кабел.

Най-новото запитване от днес е свързано със сгъваемите смартфони. От гледна точка на методите на сгъване те се разделят главно на три вида: хоризонтално сгъване навътре, хоризонтално сгъване навън и вертикално сгъване навътре.

Въпросът в днешната анкета е: „Коя форма на сгъваем екран бихте предпочели да опитате?“
1. Хоризонтално сгънат навътре, с двойни екрани отвътре и отвън; с по-голямо зрително поле на екрана, когато е разгънат; сравнително тежък и цена около 10 000 юана.
2. Вертикално сгънат навътре; стилен на външен вид, лек и преносим; с малка батерия, а цената е около 7000 юана.
3. Хоризонтално сгънат навън; сравнително тънък и лек; когато е сгънат, той е близък до изживяването на моноблок телефон; екранът не е добре защитен и цената е около 10 000 юана.

Въпреки че до края на гласуването има почти седмица, като фаворит се откроява втората опция.


Вашият коментар