Meizu 19 мениджър план обсъждане на продукта: По-добър живот на батерията срещу по-бързо зареждане

  Meizu MY+
Meizu 19 мениджър план обсъждане на продукта: По-добър живот на батерията срещу по-бързо бързо зареждане

Миналата седмица от компанията стартираха Meizu 19 мениджър план, който дава възможност на потребителите да изпращат в Meizu Community свои варианти за външен вид и конфигурация на бъдещи мобилни телефони. Вече видяхме част от предложенията.

Една от спорните точки е компромисът между капацитета и мощността на зареждане на батерията и дебелината на смартфона. За да изследват реалните продуктови нужди на феновете от компанията пуснаха анкета в общността – „Meizu 19 мениджър: По-добър живот на батерията срещу по-бързо зареждане“.

Анкетата включва три възможни отговора с опция за един избор:
1. Голям екран и тънък вариант, 5000mAh батерия + 65W мощност на зареждане (42 минути пълно зареждане).
2. По-голяма батерия с капацитет 5200mAh + 80W мощност на зареждане (38 минути пълно зареждане) + 8,5mm дебелина.
3. Бързо зареждане и относително тежък, 5000mAh + 100W мощност на зареждане (пълно зареждане за 25 минути) + по-висока цена.

До края на гласуването остават още 5 дни. Прави впечатление, че потребителите маркират предимно първите два варианта. Предпочитат по-тънък и по-лек телефон, с по-приемлива цена, вместо максималната мощност на зареждане.

Meizu 19 manager plan product discussion: Better battery life vs faster fast charge

Остава въпросът дали от Meizu тепърва започват разработката на серията Meizu 19 или вече имат готови инженерни бройки и от трите варианта, и сега сондират нагласите на потребителите.


Вашият коментар