Meizu 27W Super Wireless Charger Pad

  Meizu MY+
Meizu 27W Super Wireless Charger Pad

Един от аксесоарите, представени на Meizu 17 конференцията на 8 май, е Meizu 27W Super Wireless Charger Pad. Това е втората и подобрена безжична зарядна подложка на компанията, след Meizu WP01.

Meizu WP02 е с минималистичен компактен дизайн, без ръбове и с покритие от нехлъзгащ се течен силикон. Предлага се в бял цвят.

Meizu 27W Super Wireless Charger Pad осигурява до 27W мощност на зареждане на Meizu 17 Pro и до 10W за други Qi, EPP-стандартни устройства. Има вграден интелигентен чип за защита от пренапрежение и ниско напрежение, прегряване, свръхток и късо съединение, откриване на чужди обекти.

Meizu 27W Super Wireless Charger Pad

Отстрани има практична LED индикация, чрез която може да се преценява статуса на зарядното устройство, респективно дали батерията на телефона се е заредила.

Безжичното зарядно е снабдено и с голям активен вентилатор за охлаждане. Дизайнът на вентилатора с 23 перки значително подобрява разсейването на топлината при супер ниско ниво на шума. За смартфони на Meizu може да стартира и интелигентен нощен безшумен режим – когато е активиран Flyme Night mode, скоростта на въртене на вентилатора е по-ниска.

Спецификация:
• Модел: WP02
• Вход: 5V-12V/3A, 20V/1.8A, 20V/2A
• Изход: 27W MAX/Meizu 17 Pro, 10W/Qi, EPP
• Входен интерфейс: USB Type-C
• Материал на корпуса: течен силикон (LSR), поликарбонат (PC)


Вашият коментар