Meizu BH01: Безжична блутут хендсфри слушалка

  Meizu MY+
Meizu BH01 Wireless Bluetooth Hands-Free

Хендсфри слушалките са важно допълнение за хората, които са постоянно в движение, за да са им свободни ръцете. Компанията Meizu също е помислила по този въпрос, пускайки на пазара своя безжична блутут хендсфри слушалка.

Meizu BH01 CSR 4.1 Bluetooth е изключително лека, приблизително 8,7 грама, и с изискан класически дизайн. Главата е изработена от здрав материал от алуминиева сплав, а тялото е от поликарбонат. Тази пластмаса е издръжлива и дълготрайна. Силиконовият материал на накрайниците е много мек и приляга плътно в ухото, което осигурява стабилност при носене.

Meizu BH01 Wireless Bluetooth Hands-Free

Слушалката Meizu BH01 е много надеждна, може да работи в диапазона от -15 градуса до +45 градуса по Целзий. Чипът CSR8615 на Qualcomm осигурява висока съвместимост, много бърза и стабилна връзка и висока скорост на предаване, а в комбинация с cVc технологията за намаляване на шума получаваме отлично качество на звука.

Друг плюс е, че слушалката трябва да бъде свързана с мобилното устройство само веднъж. След това прави връзката автоматично. Meizu BH01 има възможност да бъде споделена между 2 различни мобилни устройства наведнъж.

Управлението е много лесно – с един мултифункционален бутон, с който можете да отговаряте на повиквания, да затваряте, да спирате, пускате и сменяте песни. Все пак основната ѝ функция е свободни ръце, не е много удачна за слушане на музика, тъй като липсват ниските честоти. Вградената 180mAh литиево-йонна батерия се зарежда само за час и половина, след което потребителят получава до 5 часа време за разговори и до 168 часа в режим на готовност.


Вашият коментар