Meizu Bluetooth и Meizu Mini селфи стикове

  Meizu MY+
Meizu Bluetooth Selfie Stick Tripod

От Meizu са помислили и за любителите на селфитата. За целта компанията е произвела два варианта – Meizu Bluetooth и Meizu Mini селфи стикове. И двата стика са много компактни, леки и удобни за използване. Предлагат се в три цвята – черен, розов и син. Съвместими са и с Android, и с iOS.

Meizu Bluetooth Selfie Stick със статив

Направете перфектното селфи или записвайте супер стабилно видео с помощта на този стик от Meizu с трипод. Той се свързва с вашия смартфон чрез Bluetooth, така че няма досадни кабели. Много лесен е за използване само с един бутон за задействане на камерата.

Meizu Bluetooth Selfie Stick Tripod

Телескопичната пръчка е изработена от износоустойчива анодирана алуминиева сплав. Дръжката е покрита с матирана текстурирана пластмаса, което затруднява изплъзването на самоснимачката от ръцете. Освен че се свързва със смартфона безжично, стикът е снабден и с дистанционно управление за снимане (частта с бутона може да се отделя). Държачът на телефона може да се върти под всякакъв ъгъл. Дръжката на Meizu Bluetooth Selfie Stick има опция да се трансформира в трипод за запис на видеоклипове от статично положение, както и за селфи от разстояние, по-голямо от дължината на телескопа. Капацитетът на батерията позволява до 10 000 пъти последователно снимане с едно зареждане.

Спецификации:
• Модел: Meizu BT01
• Bluetooth: версия 3.0
• Обхват: до 10 метра
• Батерия: Li-Ion 60mAh
• Максимална дължина на телескопа: 42.5cm
• Тегло: 162 грама

Meizu Mini Selfie Stick

Meizu мини селфи стикът също е много практичен и върши почти същата работа. Той обаче се свързва с телефона чрез 3,5-милиметров жак посредством кабел, не може да се трансформира в трипод, но и цената му е наполовина спрямо безжичния многофункционален събрат.

Просто включете и пуснете, няма нужда от допълнителен софтуер, а също и от батерия. Максималната дължина на телескопа е 58 сантиметра, а теглото на Meizu Mini Selfie Stick е 158 грама.

Meizu Mini Selfie Stick
Meizu Mini Selfie Stick

Вашият коментар