Meizu навлиза в сферата на интелигентния дом с нов бранд Lipro

  Meizu MY+
Meizu навлиза в сферата на интелигентния дом с нов бранд Lipro

Вчера сградата на Meizu Technology осъмна с пано с надпис „Lipro“, а също беше създаден и нов официален Weibo профил на компанията. Това доведе до предположения, които се оказаха верни – тази сутрин надписът „Lipro“ в профила беше допълнен със „Smart Home“.

Днес Meizu разпрати официални покани за конференция за представяне на нов продукт, която ще се проведе на 5 януари 2021г. Новият бранд на компанията ще разшири дейността ѝ в сферата на интелигентния дом, а първият продукт най-вероятно ще бъде свързан с осветлението. Да не забравяме обаче, че Meizu навлиза в smart home сегмента още през 2015 година чрез платформата Meizu LifeKit House, в сътрудничество с технологични гиганти като Haier, Alibaba, Bong, RyFit и др.

Meizu Lipro invitation letter

Писмото за поканата е изработено от акрилен материал с издълбан надпис „Lipro“. В допълнение на гърба на плика е отпечатано „Inspired by J.Wong“, което показва, че основателят на Meizu, Хуан Чжан, е в основата на създаването на Lipro и участва в проектирането и разработването на новите продукти, а всички знаем, че той е изключителен продуктов мениджър.

Що се касае до името Lipro (Лайпро), ще разберем скоро какво точно се крие зад него. Но най-вероятно това е съкращение от Life и Pro, тъй като идеята на интелигентния дом е да се подобри начинът ни на живот.


Вашият коментар