Meizu EP52: Спортни блутут слушалки

  Meizu MY+
Meizu EP52

Слушалките Meizu EP51 имаха огромен успех. С наследника им EP52 компанията планира да надгради този успех, като предложи още по-добри характеристики.

Чрез използването на нови материали, подобрената структура и внимателно балансирания дизайн, теглото им се разпределя към раменете и шията. Всяка слушалка тежи само 3 грама, което ги прави идеални за тренировка. EP52 са сертифицирани по IPX5, така че няма нужда да се тревожите за повреждането им от вода или пот.

Биоцелулозната диафрагма и уникалният дизайн на EP52 увеличават вибрационната зона на диафрагмата и амплитудата на вибрациите. По този начин можете да чуете всеки един предаван звук, както и да се насладите на силен бас. EP52 са оборудвани с чипа CSR 8645 и аудио алгоритъма aptX на Qualcomm, а с поддръжката на Bluetooth 4.1 осигуряват надеждна връзка и отлично музикално изживяване.

EP52 могат да бъдат „закопчани“ посредством магнити и са оборудвани със сензор за ефект на Хол. Когато не ги използвате, просто допрете наушниците за да спрете музиката или да прекратите телефонното повикване. Ако престоят долепени 5 минути, се изключват автоматично. Освен технологията за ниска консумация на енергия, EP52 са оборудвани с батерия с капацитет 130mAh. Това осигурява 8 часа възпроизвеждане на музика, 150 часа в режим на готовност с включен Bluetooth или 700 часа, когато слушалките са изключени. Зареждането им отнема само два часа.

Meizu EP52

Други характеристики:

Чувствителност: 93dB
Максимална мощност: 10mW
Обхват на предаване: 10m
Честота: 20Hz-20KHz
Вграден контрол: Три бутона
Чувствителност на микрофона: -42dB
Импеданс: 32Ω
Общо тегло: 22g
Обща дължина: 835mm


Вашият коментар