Meizu Flow 3-Driver хибридни слушалки

  Meizu MY+
Meizu Flow 3-Driver хибридни слушалки

Слушалките Meizu Flow 3-Driver Hybrid са поредният продукт на компанията, чийто външен вид е дело на младия, но световноизвестен японски дизайнер Kosho Tsuboi. С красива текстура и ергономичен дизайн, постигнати чрез прецизната CNC технология и прахова металургия. Извитата повърхност приляга идеално в ухото, осигурявйки стабилност и комфорт.

За добрия звук на хибридните слушалки се грижат три драйвера – един динамичен за дълбочина на басите и два високочувствителни балансни драйвера за подобряване на разделителната способност и наслояване в средните и високи честоти, придружени от специализирана схема за честотно разделяне, осигуряваща балансирано многолентово аудио.

Meizu Flow 3-Driver хибридни слушалки

Meizu Flow 3-Driver Hybrid са разработени съвместно от старшия отдел за научноизследователска и развойна дейност на Meizu и Института по акустика към Китайската академия на науките, с допълнителна трилентова оптимизация на кривата на честотната характеристика. Това позволява по-балансиран звук и подобрена производителност при гласово възпроизвеждане и обработка на аудио детайли.

Flow са надградени с Bass venting system (BVS, бас рефлекс). Имат персонализиран канал за контрол на движението на въздуха и удължаване на времето за реакция на ниската честота. Използват динамичен драйвер с оптимизирано пространство, съчетан с извит микрофилтър за допълнително увеличаване на яснотата и динамичния обхват на звука и за постигане на дълбок басов звук.

Висококачествената посребрена медна жица осигурява ниско съпротивление и висока степен на проводимост по целия кабел. MEMS микрофонът позволява изключителна чистота на разговора. Meizu Flow 3-Driver Hybrid Earphones използват отделни жици за микрофон и аудио, с цел допълнително намаляване на електрическите смущения от проводника, гарантирайки автентично възпроизвеждане на звука.

Meizu Flow 3-Driver хибридни слушалки

В комплекта са включени шест чифта накрайници за ушите в два цвята и три вида материал – силиконови, двуслойни и инертни. Има още преносим калъф от силикагел, както и адаптер за включване на слушалките към развлекателната система на самолетите.

Meizu Flow 3-Driver хибридни слушалки

Спецификации:

• Модел: Meizu Flow 3-Driver Hybrid Earphones
• Категория слушалки: Жични
• Цвят: Лунно сребристо/космическо черно
• Нетно тегло: 22,7g
• Дължина на кабела: 1,18m
• Съпротивление: 32Ω
• Жак: 3,5mm; прав щифт
• Честотен диапазон: 10Hz – 30KHz
• Контрол: Кабелен, три бутона
• Чувствителност: 105dB при 1KHz

Вашият коментар