Meizu Flyme и Sony Xperia постигнаха стратегическо сътрудничество

  Meizu MY+
Meizu Flyme и Sony Xperia постигнаха стратегическо сътрудничество

Днес в официалните Weibo профили на Meizu и Sony (China) беше обявено, че Sony (China) Co., Ltd. and Zhuhai Meizu Communication Equipment Co., Ltd. са постигнали стратегическо сътрудничество, за да предоставят по-добро изживяване на потребителите на Xperia в Китай.

Sony планира предварително да инсталира или да предостави на потребителите да изтеглят някои от Flyme приложенията, като App store, Email, Weather и News, адаптирани за Xperia 1 III и последващи нови продукти.

Sony Xperia 1 III

В Китай Flyme е водеща Android базирана персонализирана система, красива и лесна за използване, и с множество практични функции. Flyme има почти десетилетие на развитие и повече от 100 милиона верни почитатели, има дълбоко разбиране за нуждите на местните потребители, което ще приложи и за смартфоните от серията Sony Xperia.

Потребителите на Xperia 1 III могат да изпитат съдържанието, след като изтеглят и инсталират системната актуализация, която ще бъде пусната този месец. По време на стратегическото си сътрудничество Meizu и Sony ще проучат възможността за допълнително адаптиране на повече функции от Flyme.

В същото време Meizu Flyme ще работи и с повече партньори, за да се разширява на пазара на мобилни телефони. А спомняте ли си, че преди години Flyme фърмуерът беше разработван и за смартфони на други компании? Flyme 6 можеше да бъде инсталиран на Lenovo ZUK, ZTE Nubia, OnePlus, Infinix, HTC, Honor, Galaxy S, Moto Z, а дори и на Nexus…


Вашият коментар