Системата Flyme for Car на Meizu в автомобила Zeekr 001 на Geely?

  Meizu MY+
Системата Flyme for Car на Meizu в автомобила Zeekr 001 на Geely

Неотдавна се заговори, че китайският автомобилен гигант Geely планира да придобие Meizu, но на този етап двете страни запазват мълчание по въпроса.

Миналата година компанията Geely навлезе в производството на интелигентни електрически автомобили за китайския пазар със своя нов бранд Zeekr, като първият модел е Zeekr 001. Максималната мощност на Zeekr 001 е 536 конски сили, а времето за ускорение от 0-100 км/ч е 3,8 секунди.

От своя страна, през март миналата година Meizu обяви, че разработва операционна система за автомобили Flyme for Car. Ясно е, че компанията няма възможност да излезе на пазара със собствен автомобил. Къде ще намери приложение системата Flyme for Car? Дали в автомобилите на Geely, както се вижда от снимката, появила се днес в китайската мрежа Weibo?

А иначе, остават само няколко дни до 19-я рожден ден на Meizu (14 март). По традиция тази година ще излезе серията Meizu 19. Това ще стане не по-рано от април, а до този момент няма никакви предварително изтекли данни относно смартфоните от Meizu 19 серията.


Вашият коментар