Meizu GaN 65W бързо зарядно устройство

  Meizu MY+
Meizu GaN 65W бързо зарядно устройство

Технологията Super mCharge 55W на Meizu, представена на Световния мобилен конгрес MWC 2017 в Барселона, така и не влезе в реална употреба. До анонса на Meizu 17 серията, която поддържа зареждане с мощност до 30W, най-бързото жично зареждане на компанията беше mCharge 4.0 25W при Meizu PRO7 Plus.

На 8 май, заедно с представянето на Meizu 17 и Meizu 17 Pro, видяхме и новото зарядно устройство на Meizu с мощност 65W, базирано на GaN (галиев нитрид). Галиевият нитрид е полупроводников материал с много предимства пред силиция и позволява зарядните устройства да са значително по-компактни при същата мощност.

Meizu GaN 65W бързо зарядно устройство

GaN зарядното на Meizu е с три порта – един USB-A и два USB-C, като всеки от тях може да постигне максималната мощност от 65W, когато се използва самостоятелно. Съвместимо е с почти всички протоколи за бързо зареждане – QC3.0, FCP, PD3.0, SFC/AFC, PPS, PE2.0. Габаритите му са с 35% по-малки от тези на 61-ватовото зарядно устройство на Apple, а щифтчетата му могат да се прибират, когато не се използва.

Meizu GaN 65W бързо зарядно устройство

Вашият коментар