Meizu HALO Laser Bluetooth Headset и Meizu Flow 3-Driver Hybrid Earphones спечелиха iF DESIGN AWARD 2019

  Meizu MY+
Meizu HALO Laser Bluetooth Headset и Meizu Flow 3-Driver Hybrid Earphones спечелиха iF DESIGN AWARD 2019

Meizu HALO и Meizu Flow се сдобиха с годишната награда iF DESIGN AWARD 2019 за своя отличителен продуктов дизайн. Призът се връчва ежегодно от немския международен форум.

In-ear слушалките Meizu HALO Laser Bluetooth бяха оценени високо заради използваното скъпо оптично влакно Corning® Fibrance® като светещ материал и оригиналния персонализиран дизайн с плъзгащ се магнит. Лазерната светлинна технология е разработена от известната немска компания Osram®. Ритъмът на музиката се отразява в светлината, преминаваща през кабела на слушалките, което ги прави много привлекателен аксесоар. Освен това кабелът на слушалките е лек и гъвкав, и осигурява равномерна 360-градусова светлина.

Хибридните слушалки Meizu Flow 3-Driver са разработени съвместно от старшия R&D отдел на компанията и Института по акустика към Китайската академия на науките. От Meizu са направили допълнителна трилентова оптимизация на слушалките в съответствие с кривата на честотната характеристика и са добавили Bass venting system (BVS). Чрез персонализирания канал за удължаване на времето за реакция на нискочестотния диапазон и използване на динамичен драйвер с подобрено пространство, Meizu Flow произвеждат басов звук толкова дълбок, колкото океана.

На 17 януари 2018г. компанията пусна и подобрената версия Meizu Flow Bass (заедно с Meizu Live). Новите слушалки запазват дизайна на Meizu Flow, но идват със система bass+ и лека промяна в цвета.


Вашият коментар