Ревю на слушалки Meizu HALO Laser Bluetooth

  Meizu MY+
Слушалки Meizu HALO Laser Bluetooth

Лазерните блутут слушалки Meizu HALO бяха представени официално на 22 април, заедно със смартфоните Meizu 15, Meizu 15 Plus и Meizu 15 Lite (M15), и безжичните слушалки Meizu POP. Ориентирани са предимно към младежката аудитория заради атрактивния си външен вид. В тях от Meizu Acoustics са комбинирали светлина и звук – музиката се вижда. Осветеният равномерно на 360° кабел блести в тъмното и ги прави наистина много привлекателни. Налични са със син и червен цвят на светлината.

Meizu HALO са оборудвани с Corning® Fibrance® Light-Diffusing Fibre – стъклено оптично влакно, което излъчва цветна светлина. Както знаем, Corning е американска компания, към чието портфолио принадлежат и популярните стъкла Gorilla® с широко приложение в смартфон индустрията. За да излъчва светлина, влакното трябва да бъде свързано към източник. В случая са използвани лазерни диоди от световния лидер в осветлението – OSRAM.

Meizu HALO Laser Bluetooth Headset

Интензивността на светене на лазерните диоди може да се регулира чрез приложението „HALO APP“, както и трите им режима на работа – постоянно светене, мигаща светлина и мигане в ритъма на слушаната музика. Слушалките имат до 5 часа живот на батерията с едно зареждане, когато лазерното осветление е настроено на 50 процента яркост, и до 15 часа при изключено осветление.

Meizu HALO Laser Bluetooth Headset

Meizu HALO са снабдени с кабелно дистанционно управление за активиране/деактивиране на лазерното осветление, възпроизвеждане/пауза или смяна на песните, усилване/намаляване на звука, провеждане на разговори и Bluetooth сдвояването. В дистанционното са разположени микрофонът и акумулаторната батерия, която се зарежда чрез micro-USB порт. За удобство при разговори управлението се закрепва на магнит, който се мести по кабела според нуждите на потребителя. Кабелът е с обща дължина 1,5 метра – 1,2 метра до слушалките и 30 сантиметра между двете слушалки.

Qualcomm® aptX™ аудио технологията без загуби носи на Meizu HALO Laser Bluetooth Headset качество на звука на ниво CD. Оборудвани са с прецизни 10-милиметрови динамични високоговорители, трилентово балансирани.

Meizu HALO Laser Bluetooth Headset

Спецификации:

• Тип на слушалките: В ухото
• Bluetooth версия: 4.1
• Честотен диапазон: 20Hz-20kHz
• Номинална мощност: 6mW
• Чувствителност: 96db @ 1KHz
• Капацитет на батерията: 360mAh
• Време за зареждане: 1,5h

Вашият коментар