Meizu пише своята история вече 20 години

  Meizu MY+
Meizu 20th Anniversary

Днес компанията Meizu Technology празнува своя 20-ти юбилеен рожден ден. Честито!

Двадесетгодишнината на компанията ще бъде отбелязана с пускането на флагманската серия Meizu 20. Конференцията за представянето на новите продукти ще се състои на 30 март и ще е най-голямата до момента в цялата история на Meizu.

Meizu 20 and Meizu 20 Pro

Както вече знаем, новите продукти включват Meizu 20, Meizu 20 Pro, Flyme 10, FlymeAuto и други. Конференцията ще се проведе в Mercedes-Benz Arena в Шанхай и ще е съвместна с Lynk & Co.

Lynk & Co е дъщерна фирма на Geely, а моделът Lynk & Co 08 ще е първият, в който FlymeAuto ще намери приложение. По тази причина и поканите за конференцията са във вид на регистрационни табели.

Meizu license plate invitation letter

Миналата година Geely придоби контролен дял от акциите на Meizu чрез свои дъщерни фирми. На 8 март 2023 Zhuhai Meizu Technology, заедно с Hubei Xingji Shidai Technology, стана част от Xingji Meizu Group, ситуирана в Ухан. Новото начало за Meizu беше отбелязано и със смяната на логото на компанията.

Неотдавна от Meizu обявиха, че по повод 20-годишнината си ще пуснат Meizu M3 Pro Hi-Fi плейър. Всички знаем, че през 2003 година компанията започва дейността си именно с производството на MP3 плейъри. А какви други продукти ще бъдат представени на конференцията, остава да видим.


Вашият коментар