Meizu HD60 блутут шумопотискащи слушалки

  Meizu MY+
Meizu HD60 Bluetooth headphones

Заедно с Meizu 16T на конференцията в Пекин компанията представи и други продукти, между които Bluetooth around-ear слушалките Meizu HD60. Както предполага името, те са наследник на Meizu HD50 от 2015 година.

Meizu HD60 са направени от неръждаема стомана, здрави и удобни за носене. Стоманата на дъгата е покрита от плат и телешка кожа, а на наушниците от протеинова кожа (мека изкуствена кожа, направена от специален вид каучук и протеин) за удобство при продължителна употреба и без натиск върху ухото.

Предната кухина, която балансира въздушния поток, 40-милиметровият биодиафрагмен модул и независимата задна кухина предоставят силен и мек бас и ясни средни и високи честоти. Meizu HD60 са с поддръжка на Bluetooth 5.0 протокол, с Qualcomm aptX HD аудио кодек и Hi-Res сертификат, и предлагат наистина потапящо звуково изживяване. Степента на изкривяване на звука е под 0,5% – два пъти по-ниска от стандарта за HiFi. Qualcomm cVc технологията за намаляване на околния шум чрез двата микрофона отпред и отзад прави разговорите чисти и ясни, независимо дали сте в метрото или в претъпкан автобус.

Благодарение на поддръжката на сензорно управление и гласов асистент, работата със слушалките Meizu HD60 е много лесна. Регулирането на силата на звука става чрез плъзване нагоре/надолу, плъзване напред/назад за смяна на песента, двойно докосване за спиране/пускане или получаване на телефонни обаждания, а дълго докосване събужда гласовия асистент (Meizu Aicy, Apple Siri и други).

В допълнение към безжичната блутут връзка, Meizu HD60 са снабдени и с 3.5mm жак за връзка чрез кабел, ако зарядът на батерията е намалял или ги свързвате с устройство, което не поддържа Bluetooth протокол.

Що се отнася до живота на батерията, от Meizu твърдят, че слушалките могат да работят около 25 часа с едно зареждане, което е наистина впечатляващо. Зареждането става през USB Type-C порт. Meizu HD60 се предлагат в два цветови варианта – черен и оранжев.

Meizu HD60 Bluetooth headphones

Спецификации:

• Bluetooth версия: 5.0
• Съпротивление: 16Ω
• Диапазон на честотна характеристика: 20Hz – 40kHz
• Чувствителност на микрофона: -42dB
• Капацитет на батерията: 500mAh
• Bluetooth ефективно разстояние: 10m
• Максимална мощност: 100mW
• Чувствителност на слушалките: 103dB


Вашият коментар