Meizu Lifeme раница и чанта за камера

  Meizu MY+
Meizu Lifeme раница и чанта за камера

Раницата и чантата за камера са аксесоари от луксозната серия Lifeme на Meizu и бяха представени на конференцията на 8 май 2020 година, заедно с Meizu 17 5G и Meizu 17 Pro 5G, както и слушалките Meizu HD60 ANC с активно шумопотискане, безжичнoто бързо зарядно Meizu 27W, трипортовото Meizu GaN 65W зарядно устройство, Meizu USB-C 10000mAh външна батерия и продукти от младежката линия PANDAER.

Meizu Lifeme Backpack
Раницата Meizu Lifeme е изработена от висококачествен водоустойчив материал. Полиестерната материя със специално лъскаво покритие от обсидиан е издържлива срещу разкъсване и притежава 4-то ниво на защита от пръски. Тъканта има уникална текстура – мека, лека и дишаща. Може да се забърсва с мокра кърпа.

Meizu Lifeme Backpack

Meizu Lifeme Backpack е с ергономичен дизайн и широки удобни презрамки за намаляване на натоварването в раменете и лумбалната област, плюс мрежеста материя с форма на пчелна пита откъм гърба за добро проветряване през летните горещини. Капацитетът на раницата може да се разширява и достига обем до 20 литра, а в същия момент тежи само 1050 грама. Размерите ѝ са 45 x 30 x 24см. Предлага се в три разцветки.

Meizu Lifeme Backpack

Meizu Lifeme Backpack има 17 функционални отделения, в които могат да се поберат множество джаджи, включително 16,5-инчов Macbook. Бързо намиране и използване на всичко, което ви е необходимо.

Meizu Lifeme Camera Bag
Чантата за камера Meizu Lifeme е изработена от същия водоустойчив материал с премиум качество. Може да се комбинира с раницата или да се използва самостоятелно, за да отговори на множеството нужди в работата, живота, фотографията и пътуването.

Meizu Lifeme Camera Bag

Вътрешната облицовка на Meizu Lifeme Camera Bag е плътна, за да осигури удароустойчивост и ефективна защита на фотографското оборудване. Може да побере камера и два обектива в специално пригодените за това отделения. Размерите на чантата са 26 x 20 x 10,5см. Предлага се само в един двуцветен вариант – в сиво и черно.


Вашият коментар