Meizu Lifeme кабел за USB-PD бързо зареждане с MFi сертификация

  Meizu MY+
Meizu Lifeme PD Fast Charging Cable

Вчера компанията Meizu пусна в продажба нов аксесоар от луксозната серия Lifeme. Meizu Lifeme PD Fast Charging Cable е насочен към потребителите на Apple. Новият кабел е USB-PD (Power Delivery) съвместим и е с USB Type-C към Lightning интерфейс. Поддържа до 3A големина на тока и мощност на зареждане до 18W, което съответства на 5V/3A 15W и 9V/2A 18W като стандарт.

Покритието на Meizu Lifeme PD Fast Charging Cable е от TPE (термопластичен еластомер). Има голяма здравина и еластичност и е тестван успешно на 5000 огъвания и 10 хиляди пъти вкарване и изваждане. Дължината му е 1 метър и се предлага в бял цвят. Продава се в Китай за 69 юана (близо 10 долара).

Кабелът притежава MFi сертификация и това оправдава по-високата му цена. MFi (Made for iPhone, iPad, iPod) сертифицирането датира още от 2005г. За целта продуктите трябва да преминат тестове за съответствие на Apple, което гарантира, че са качествени и проверени за безопасност (прегряване) и издръжливост. Съответно за това производителите плащат такси на Apple и пoлучават правото да поставят значката за сертификация върху опаковката на своите продукти. Всеки Lightning конектор на MFi сертифициран кабел или друго устройство има малък чип за удостоверяване. Tака Вашият iPhone например знае, че това е MFi сертифициран аксесоар.

Meizu Lifeme PD Fast Charging Cable

Meizu Lifeme PD Fast Charging Cable е съвместим с 14 модела от продуктовата гама на Apple – iPhone SE 2020, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPad Pro 12.9“ (2-ро поколение ), IPad Pro 11“ (2-ро поколение), iPad Air (3-то поколение) и iPad mini (5-то поколение).


Вашият коментар