Meizu LIVE Quad-Driver Hi-Res слушалки

  Meizu MY+
Meizu LIVE Quad-Driver Hi-Res слушалки

Слушалките Meizu LIVE са от висок клас и са предназначени за меломаните. Отличават се с ергономичен модулен дизайн и стабилно плътно прилепване, като се същевременно се предотвратява възможен ефект на аускултация. Изработени са от метал и прозрачна поликарбонатна обвивка, която прави видими цялостната структура и вътрешните компоненти.

Meizu LIVE имат сложна вътрешна структура за разделно аудио предаване с високо оптимизирана тричестотна верига. Слушалките доставят невероятен звук, използвайки четири специално разработени драйвера с балансирана арматура от Knowles – два нискочестотни, средно- и високочестотен, с независими метални звукови тръби за постигане на превъзходно разделяне и възпроизвеждане на звука. Притежават и Hi-Res сертификат за звук с висока разделителна способност.

Meizu LIVE Quad-Driver Hi-Res слушалки

Meizu Live се предлагат с допълнителни модулни дюзи за настройка. Дюзите са в три цветови варианта – бял, син и черен, за три различни качества на звука – балансиран, ярък и пълен. Чрез тях можем да променяме честотата, която идеално подхожда на нашата музика.

Meizu LIVE Quad-Driver Hi-Res слушалки

Meizu LIVE поддържат MEMS микрофони и използват кабел с 8 оплетени медни жила със сребърно покритие. Ниското съпротивление под 0,4 ома и липсата на спойки гарантират по-добро проникване на звука с по-изразени детайли. Кабелът е с MMCX коаксиални конектори и може да се сваля.

Кабелното управление поддържа възпроизвеждане/пауза, регулиране на силата на звука, превключване на песни и разговори. Съвместимо е с телефони с Android (функцията за регулиране на силата на звука не е налична на устройства с iOS).

Освен това, Meizu LIVE се предлагат със седем вида тапи за уши в четири различни размера. Всички тапи са изработени от висококачествена инертна гума, която осигурява изключителна звукоизолация. Водоустойчивият калъф е с IPX7 степен на защита от вятър и дъжд, а за съхранение на дюзите има специален комплект от неръждаема стомана.

Meizu LIVE Quad-Driver Hi-Res слушалки

Спецификации:

• Честотен диапазон: 20Hz~40kHz
• Съпротивление: 18Ω
• Тегло, заедно с кабела: 27g
• Дължина на кабела: 1.2m
• Тип: В ухото
• Жак тип: 3.5mm
• Изходна мощност: 3mW
• Чувствителност: 97dB @1kHz

Вашият коментар