Meizu Meiyou конференция 2022 на 23 декември

  Meizu MY+
Meizu Meiyou конференция 2022 на 23 декември

Тази година компанията Meizu Technology стана на 19 години, официалният фен клуб MY+ (Meiyou) навърши 12 години, а фирменият интерфейс Flyme стана на 10 години.

Планираното отбелязване на тези годишнини беше отложено заради ковид ограниченията в Китай. Най-накрая компанията обяви, че кани фенове от цялата страна да се съберат на 23 декември в Джухай. На Meizu Meiyou конференцията ще се проведе годишната церемония по награждаване на фенове, ще бъдат представени и нови продукти.

През последните 19 години Meizu преживя скока от ерата на MP3 към ерата на смартфоните, придружавайки и свидетелствайки за растежа на едно поколение. Meiyou културата е спонтанно създадена любовна връзка.“, написаха от Meizu и добавиха, че вдъхновени от MY+ в цялата страна, заменят „+“ със символа за безкрайност „∞“.

Както вече знаем, тази година Meizu не пусна никакви нови телефони. Планираната серия Meizu 19 беше отложена за първото тримесечие на 2023 година поради придобиването на контролния дял акции от компанията Xingji Shidai Technology (дъщерна фирма на Geely Holding Group).

Междувременно се заговори, че серията Meizu 19 ще бъде прескочена и ще видим направо Meizu 20. На този етап няма официално потвърждение на тези слухове. Засега единственото сигурно е, че новата флагманска серия ще бъде оборудвана с водещата мобилна платформа Snapdragon 8 Gen 2.

Meizu UP2040 80W charger

Преди няколко дни ново зарядно устройство UP2040 на компанията премина 3C сертификация. Зарядното е с мощност на зареждане до 80W, което навежда на мисълта, че серията Meizu 19 (или Meizu 20) също ще поддържа такава мощност на кабелно зареждане.

Очакваме конференцията Meizu Meiyou 2022 с нетърпение. Надяваме се от компанията да повдигнат леко завесата и да научим някакви официални новини относно серията Meizu 19 (20), както и относно новата версия на фирмения интерфейс Flyme 10.


Вашият коментар