Конференция за представяне на нови продукти от Meizu на 12 януари: lipro, PANDAER, mblu

  Meizu MY+
Конференция за представяне на нови продукти от Meizu: lipro, PANDAER, mblu

Вчера от Meizu публикуваха постер, с който обявиха конференция за представяне на нови продукти от сериите lipro, PANDAER и mblu. Какво да очакваме от първото официално събитие на компанията през новата година?

Днес стана ясно, че единият продукт от lipro серията за интелигентен дом ще бъде модулен панел с превключватели, с възможност за 210 комбинации от колокацията. Младежката серия PANDAER ще предложи нова продуктова линия в крак с модата.

Meizu lipro series
Meizu PANDAER series

Какво ще ни предложи обаче серията mblu от подбранда Meilan?
Мнозина се надяват най-накрая да видим дългоочаквания бюджетен смартфон mblu 10 (модел M2110), който отдавна е публикуван в сайта на китайския регулатор TENAA.

Ясни са вече и част от неговите характеристики – 4G LTE телефон с 6,5-инчов екран и резолюция 720×1600 пиксела; размери 164.5×76.5×9.3мм и тегло 201г; 8-ядрен процесор с честота 2.0GHz; 5000mAh батерия; двойна задна камера и селфи камера, разположена в капковиден прорез в дисплея; 3,5-милиметров жак за слушалки; 4GB/64GB и повече, съответно RAM и ROM, както и разширителен слот за памет.

Meilan mblu 10 (model M2110)

От подбранда Meilan е твърде възможно да бъдат представени HD интелигентна камера, интелигентен рутер и интелигентната сканираща и превеждаща писалка, за която беше обявено преди повече от три месеца. Тези три продукта, както и смартфонът M2110, преминаха 3C сертификацията още през ноември миналата година.

Тия дни от Meizu със сигурност ще продължат да повдигат завесата и ще ни разкриват още подробности относно новите продукти. Но най-интересното ще разберем на 12 януари, в деня на конференцията, която ще бъде излъчена на живо.


Вашият коментар