Meizu PANDAER 40W магнитно супер бързо и охлаждащо зарядно

  Meizu MY+
Meizu PANDAER 40W Magnetic Ice Super Charger

Супер бързото магнитно безжично зарядно Meizu PANDAER 40W беше представено на конференцията на 12 януари заедно с бюджетния смартфон Meilan mblu 10, разработената съвместно с Elvis Audio блутут тонколонка PANDAER×XOG, Lipro модулния панел с превключватели и други аксесоари с марката PANDAER.

Meizu PANDAER 40W е първото в света магнитно зарядно от този тип – не само зарежда бързо Вашия смартфон, но и го охлажда чрез използване на FROZEN полупроводникова хладилна технология и вентилатор с честота на въртене до 6000 оборота в минута. По този начин батерията се предпазва от прегряване по време на зареждането и се удължава нейният жизнен срок.

Meizu PANDAER 40W Magnetic Ice Super Charger

Meizu PANDAER 40W магнитното зарядно поддържа Meizu 17 Pro (27W), Meizu 18 Pro (40W) и Meizu 18s Pro (40W). Зарядното е съвместимо също със смартфоните на Apple и с Qi протокола при 15W/10W/7.5W/5W мощност на безжичното зареждане.

Meizu PANDAER 40W е с керамично тяло с диаметър 62mm, дебелина 22mm, и се захранва чрез USB-C порт. Съвместимо е с магнитното закрепване mMagnet на Meizu и MagSafe на Apple. Освен това, под марката PANDAER се предлагат магнитни стикери и магнитни защитни кейсове за съвместимите телефони.

Meizu PANDAER 40W Magnetic Ice Super Charger

Зарядното е налично за предварителни поръчки. Цената му в Китай ще бъде 299 юана (около 47 долара), а участниците в краудфандинга ще заплатят с 30 юана по-малко.


Вашият коментар