Meizu PANDAER × XOG Platinum Starship слушалки

  Meizu MY+
Meizu PANDAER × XOG Platinum Starship слушалки

Новите semi-in-ear слушалки PANDAER × XOG Platinum Starship са второто сътрудничество между Meizu PANDAER и Elvis XOG в сферата на аудио оборудването. Предишният продукт беше PANDAER × XOG Cyber настолна блутут тонколонка.

PANDAER × XOG Platinum Starship са с уникален дизайн, доста различен от останалите TWS слушалки на пазара с овални форми. Кутията за зареждане е метална с бяло порцеланово покритие, с плосък дизайн и се отваря чрез плъзгане, а гърбът е оборудван с японска пружина Seiko, която може да издържи 40 000 плъзгания.

Meizu PANDAER × XOG Platinum Starship earphones Unicorn HALO

Двете страни на корпуса са полупрозрачни, а зад тях е скрита лампа за състоянието на батерията (Unicorn HALO). Според заряда на батерията лампата свети в оранжево, жълто или червено. Капацитетът на батерията на отделението за зареждане е 400mAh, а капацитетът на едно ухо е 35mAh. Слушалките издържат до 5 часа с едно зареждане и до 20 часа със зарядното отделение.

Освен слушалките, в комплекта има USB-C кабел за зареждане и зарядна основа. Вътрешният USB-C порт (мъжка глава) на тази база за зареждане има магнитен разглобяем дизайн и три метални контакта в долната част.

Meizu PANDAER × XOG Platinum Starship earphones charging base

Meizu PANDAER × XOG Platinum Starship слушалките са изработени от висококачествен iChem антибактериален материал с широкоспектърно инхибиращо действие върху различни бактерии и вируси. Всяка от тях тежи само 4,2 грама и е с IPX4 степен на водоустойчивост.

Meizu PANDAER × XOG Platinum Starship са оборудвани с 12мм подвижна бобина и композитна титаниева диафрагма, в допълнение към настройката на Meizu Acoustics. Поддържат AAC аудио, Bluetooth 5.2 и Flyme свързване.

Слушалките поддържат три режима: музика, филми и игри (с ниска латентност). Също така включват 8 предварително настроени еквалайзера като кино, рок, поп, електроника, джаз и денс музика. За провеждането на чисти разговори се грижи ENC намаляване на шума.

Цената на Meizu PANDAER × XOG Platinum Starship слушалките в Китай е 439 юана (около 65 долара).


Вашият коментар