Meizu POP: Безжични Bluetooth слушалки с перфектен звук

  Meizu MY+
Meizu POP безжични Bluetooth слушалки

През последните няколко години флагманите започнаха да идват без 3,5-милиметровите жакове за слушалки. Компанията Meizu все още не се е поддала на тази тенденция, с изключение на наскоро представения Meizu Zero, при който причината е разбираема. Липсата на 3,5мм жак може да означава само две неща – или трябва да използвате USB Type-C адаптер или да се снабдите с Bluetooth слушалки.

Meizu POP са специално проектирани за спорт и упражнения с двойна безжична конструкция. Без кабели за безпроблемно преживяване, комплектът се доставя с кутия за съхранение и безжично зареждане, предоставяща изключителна простота и удобство.

Ергономично изработените слушалки, всяка тежаща само 5,8 грама, се вписват идеално в ушите ви и няма да изпаднат дори при тежки упражнения. Meizu POP са водоустойчиви, отговарящи на стандарта IPX5, издържат на пот и дъжд.

Слушалките използват сензорен контрол за работа. С едно докосване можете да слушате музика, да осъществявате повиквания и да влизате във Voice Assistant. Чрез използването на сензорни вместо физически бутони, Meizu POP избягва шума от натискане на бутон и намалява натиска върху ушния канал.

Meizu POP безжични Bluetooth слушалки

Meizu POP предлагат кристално чист стерео звук с аудио данни, предавани към двете слушалки. Запечатаната структура на микрофонната кухина и технологиите за намаляване на шума свеждат фоновия шум и ехото до минимум, което прави разговора ясен като комуникация лице в лице.

Качеството на звука е душата на всички слушалки. Meizu POP са оборудвани с Hi-Fi динамична графенова диафрагма с диаметър 6мм, която осигурява плътен и мощен звук. Конструкцията на предната кухина спомага за балансиране и намаляване на въздушното налягане в ушния канал и постигане на максимален комфорт.

Кутията за слушалки служи за съхранение и зареждане и поддържа интелигентно включване/изключване с помощта на магнитна индукция. Слушалките автоматично стартират, когато ги извадите от кутията, и автоматично се изключват и започват да се зареждат, когато ги поставите обратно в кутията. Сдвояването с телефона става автоматично, когато слушалките се включат, така че можете да слушате музика веднага.

Кутията за слушалки Meizu POP има USB Type-C интерфейс за зареждане. Чифт напълно заредени слушалки с капацитет 85mAh всяка могат да работят 3 часа непрекъснато, плюс допълнителни 12 часа, осигурени от кутията с батерия 700 mAh – повече от необходимото за целодневна употреба.

Meizu POP безжични Bluetooth слушалки

Вашият коментар