Meizu USB кабели за данни

  Meizu MY+
Meizu USB кабели за данни

Meizu Type-C data cable

Meizu Type-C data cable

Преди няколко дни компанията пусна нов стандартен USB Type-C кабел за данни. Изработен е от TPE (термопластичен еластомер), за да предложи меко и безпроблемно изживяване, в допълнение към здравината и дълготрайността. Що се отнася до дизайна, той се предлага само в класически бял цвят с логото на Meizu върху Type-C частта. Дължината му е 1 метър.

Кабелът поддържа до 5А големина на тока и следователно може да се използва без проблем с най-бързите адаптери за зареждане. От Meizu твърдят също, че е устойчив на късо съединение. Ако му се наруши целостта и в него проникне чуждо тяло, кабелът автоматично ще прекъсне захранването, за да не се запали или да повреди порта на телефона.

Meizu Type-C game dedicated data cable

Meizu Type-C game dedicated data cable

Миналия месец от Meizu пуснаха Type-C кабел с червен цвят и L-образен конектор (90 градуса), подходящ за геймърите. L-образният конектор е удобен и не пречи телефонът да се зарежда по време на игра. Дължината му е 1,2 метра.

Кабелът поддържа до 5A ток, което позволява бързо зареждане за смартфона. Има специална оплетка от полипропиленови прежди с висока якост, която е подходяща за кожата и устойчива на износване. Притежава изключително добра изолационна устойчивост, както и устойчивост на опън.

Според Meizu кабелът е по-бърз, стабилен и издръжлив. Преминал е през няколко теста, включително 5000 огъвания без никакви проблеми.

Meizu China Red Type-C Metal Braided Data Cable

Meizu China Red Type-C Metal Braided Data Cable

Този кабел е почти същият като предния, но поддържа до 3A големина на тока и е с прави конектори. Дължината му също е 1,2 метра.

Meizu USB Typc-C LED Light Data Cable

Meizu USB Typc-C LED Light Data Cable

Още един качествен кабел за едновременно зареждане и пренос на данни, и с LED осветление от страната на Typc-C конектора. Поддържа до 3A големина на тока. Със здрава оплетка и добро разсейване на топлината. Кабелът е с никелиран интерфейс, устойчив на окисление. Дължината му е 1 метър и е със сребрист цвят. Има го и във вариант USB-A към Micro USB.

Meizu Micro USB Metal Data Cable

Meizu Micro USB Metal Data Cable

Кабелът е подходящ за притежателите на смартфони с Micro USB порт и поддържа 2A бързо зареждане. Има плосък дизайн за удобно навиване без заплитане и е изработен с изключително здрава оплетка, устойчива на износване и избеляване на цвета. Дължината му е 1,2 метра. Предлага се в два цветови варианта – сребрист и златист.

Калайдисаните медни проводници с размер 24AWG и екранировката на кабела водят до устойчивост на смущения и високоефективно и точно предаване на данни. Кабелът е подсилен допълнително с найлонови нишки, а здравината му е изпитана успешно с множество тестове.

Meizu 2 In 1 Type-C & Micro USB Metal Data Cable

Meizu 2 In 1 Type-C & Micro USB Metal Data Cable

Този кабел е същият като предходния. Снабден е обаче с преходник от Micro USB към USB Type-C, което на практика го прави подходящ за всички модели смартфони.

Meizu Panda Micro USB Data Cable

Meizu Panda Micro USB Data Cable

Ето и един кабел за Meizu маниаците, съвместим с Micro USB интерфейсни устройства. С плосък дизайн, медни проводници за ефективен пренос на данни и покритие от TPE. Гъвкав и здрав. Дължината му е 1 метър и поддържа 2A големина на тока. USB-A конекторът е с форма на главата на талисмана на компанията – Meizu панда. Покритието е от анодизирана алуминиева сплав, издържливо и устойчиво срещу ръжда. Кабелът се предлага в три цвята – сребро, злато и розово злато.


Вашият коментар