Meizu 17 поддържа 5G съобщения: Може да изпраща изображения, музика, видеоклипове

  Meizu MY+
Meizu 17 поддържа 5G съобщения

Днес трите основни китайски оператора, China Mobile, China Unicom и China Telecom, обявиха 5G услугата за съобщения (5G News Service). На церемонията по презентацията на услугата бяха поканени 11 производители на смартфони, които вече са представили или предстои да представят своите 5G продукти – Huawei, Xiaomi, vivo, OPPO, ZTE, Samsung, Meizu, Lenovo, Hisense…

Meizu 17 поддържа 5G съобщения: Може да изпраща изображения, музика, видеоклипове

В тясно сътрудничество с трите оператора и най-вече с China Mobile, Meizu Technology стартира подобрената информационна функция на Flyme (Flyme Enhanced Information), базирана на RCS технологията (Rich Communication Services). 5G News Service е по-нататъшно развитие на SMS услугата (Short Message Service), в която се премахва съществуващият лимит на символи и позволява изпращане на кодове, изображения, музика, видео и информация за местоположението. Така съобщенията приличат на чат, както в популярните месинджъри.

Днес Meizu публикува в официалния си Weibo профил, че очакваният да бъде обявен този месец Meizu 17 ще е съвместим с 5G услугата за съобщения. Също днес от компанията не пропуснаха да отбележат, че се радват на отмяната на блокадата на Ухан, и че 43-ма техни служители от провинция Хубей са се завърнали на работа.


Вашият коментар