Meizu Lipro: Реална оценка на серията здравословно осветление

  Meizu MY+
Meizu Lipro

В началото на тази година компанията Meizu навлезе на пазара на AIoT със своя нов подбранд Lipro. Продуктите с марката Lipro са в сферата на осветлението и целят да направят дома ни интелигентен и здравословен.

Осветителните тела Lipro са с висок индекс на цветопредаване Ra97, в безопасната група RG0 за вредна синя светлина и без видими трептения. Целта е да се избегне увреждането на очите при продължително стоене в помещения с изкуствено осветление, от което в днешно време страда голяма част от населението.

Таванните лампи Lipro са снабдени с интелигентен контрол на яркостта и цветната температура чрез приложение, а към тях може да се монтира и панел за безстепенно затъмняване (димер). Приложението за контрол е съвместимо с телефони, базирани на Android и Hongmeng (HarmonyOS).

Тези характеристики явно са впечатлили популярния китайски технологичен блогър Hang Johnson, който е обзавел дома си изцяло с осветителни тела Lipro. Hang Johnson публикува кратко видео ревю в своя Weibo профил с близо 3,5 млн. последователи.

„Декорацията на дома е основно завършена. Избирането на светлините по време на процеса е твърде трудно. Лампите в Lighting City са предимно 90% в цветопредаване, а някои параметри дори не са дадени. И луничките, и таванните осветителни тела в моя дом са Lipro. Препоръчвам го на всички.“ – написа Hang под видеото.


Вашият коментар