Смарт часовник от Meizu през есента

  Meizu MY+
Смарт часовник от Meizu с Flyme for Watch

Тази година е твърде вероятно от Meizu да не произвеждат повече нови модели телефони и да си останат само с Meizu 17 и Meizu 17 Pro, след като миналата година заявиха, че ще свият продуктовата си линия и ще наблегнат на рентабилността чрез смартфони от по-високия клас. Но до края на 2020 има още време…

Наскоро от компанията пуснаха два нови цвята на Meizu 17 5G серията – AG Field Green и AG Interstellar Gray. Те са подобни на съществуващите зелен и сив, но са с Anti-Glare (AG) химическа обработка на стъкления гръб с цел матиране на повърхността и избягване на отблясъците, а също и незадържане на пръстови отпечатъци.

За сметка на по-малкия брой смартфони от Meizu са решили да разширят екосистемата си с повече от така наречените продукти за носене (wearable products). През четвъртото тримесечие ще бъде представен първият изцяло смарт часовник на компанията. Засега няма много информация за него, освен че ще бъде със специално разработена операционна система Flyme for Watch. Най-вероятно ще е с правоъгълна форма, ако се съди по постерите, които бяха публикувани в официалния Weibo профил на Meizu.

Смарт часовник от Meizu с Flyme for Watch

Да си припомним, че в средата на 2016 година видяхме хибридния смарт часовник Meizu MIX – луксозен аналогов часовник с швейцарски механизъм, снабден с някои смарт функции като уведомления при повиквания и съобщения, крачкомер и др. А в края на 2016 беше представена и първата фитнес гривна – Meizu H1 SmartBand. Тя беше решена доста интересно, с монолитен дизайн и вграден в каишката OLED дисплей.


Вашият коментар