Някои нови функции и подобрения във Flyme 7.3

  Meizu MY+
Някои нови функции и подобрения във Flyme 7.3

Meizu 16 и Meizu 16th, произвеждани за глобалния пазар, вече получиха ъпдейти до Flyme 7.3. В очакването новата версия на потребителския интерфейс да пристигне и за други модели на компанията, нека видим на какви нови функции ще имаме възможност да се насладим.

One Mind 3.0
Първата и най-голяма отличителна черта е, разбира се, One Mind 3.0. Подобреният изкуствен интелект на Meizu използва нов логически подход, за да ни донесе изцяло ново преживяване, включващ функциите Process Reaper 3.0, Smart Freeze 3.0 и др.

Super night scene
Супер нощната сцена е може би функцията, която всички очакваме с най-голямо нетърпение. Тя беше представена за първи път с Meizu Note 9. Super night scene ни позволява да правим HDR снимки през нощта, които изглеждат ярки, дори ако осветлението е лошо. При този режим се заснемат няколко снимки при различни експозиции и се комбинират в едно изображение, което е светло и с възможно най-малко шум.

Super night scene

Colorful AOD
Третият акцент е цветният Always On Display. Тази функция е включена в Meizu смартфоните с OLED дисплеи. Когато Always On Display е активирана, можем да си проверяваме часа, заряда на батерията или получените уведомления направо върху заключения екран, без да се налага да събуждаме телефона.

Colorful Always On Display

Game shock
Тази функция е за гейм маниаците. Според различните звукови ефекти, излъчвани от сцената на играта, алгоритъмът преценява и добавя различни вибрационни ефекти. Чрез вибрациите при играта потребителят може да почувства например, че реално е на бойното поле и получава едно по-пълноценно преживяване.

Three-finger screen capture
Правенето на екранна снимка с три пръста също е много удобна функция. Досега съществуващите възможности бяха чрез предвидения за това бутон в щората за уведомления или чрез едновременното натискане на бутона за захранване и бутона за намаляване на звука. С новата функция Three-finger screen capture можем да правим скрийншотовете си още по-бързо и удобно.

Security
Друг голям ъпгрейд е направен в приложението Сигурност, с което управляваме и защитаваме мобилния си телефон, и го поддържаме спретнат. Добавени са нови опции за почистване на ненужните файлове, подобрен е начинът за изчистване на данни.


Вашият коментар