Ще видим Meizu 16s Pro на 28 август

  Meizu MY+
Ще видим Meizu 16s Pro на 28 август

Тази сутрин стана ясна датата на официалното представяне на Meizu 16s Pro. Компанията публикува импровизиран вестник, в който се съобщава, че на 28 август ще направи пресконференция в „Grand Theatre“ в Джухай.

На първата страница изпъква заглавието „Оставете продукта да говори“. На втората и третата страница са предимно медийни публикации, показващи основни моменти на компанията.

Meizu 16s Pro newspaper
Meizu 16s Pro newspaper

Все още не са категорично ясни характеристиките на новия флагман, наследник на Meizu 16s, тъй като не се е появил на сайта на китайския регулатор TENAA. Засега е минал само мрежовата сертификация.

Най-вероятно Meizu 16s Pro отново ще използва симетричен дизайн на цял екран, тройна AI камера с 48-мегапикселов сензор, вграден в екрана сензор за пръстови отпечатъци, подобрения чипсет Snapdragon 855 Plus от Qualcomm, голяма 4010mAh батерия, One Mind 3.0 и евентуално ще е преинсталиран с Flyme 8.

Междувременно изтекоха някои рендери, според които Meizu 16s Pro ще е с извит дисплей. Дали ще е така наистина, ще разберем съвсем скоро.

Meizu 16s Pro render

Вашият коментар