2023 EDGE AWARDS: Meizu FlymeOS с награда за авангарден технологичен продукт

  Meizu MY+
2023 EDGE AWARDS: Meizu FlymeOS с награда за авангарден технологичен продукт

Тази година компанията Meizu получи доста признания. Поредната награда беше присъдена от Titanium Media.

На 1 декември се проведе 2023 T-EDGE Global Innovation Conference, а безграничната система FlymeOS влезе в списъка „Cutting-edge Technology Products of the Year ● Best Application System“. Тази награда се съсредоточава върху дизайна, взаимодействието, функционалността, за да се изберат приложни системи с изключителна производителност.

Meizu FlymeOS, 2023 EDGE AWARDS

Селекцията 2023 EDGE AWARDS е награда за иновации, която съчетава авторитет в индустрията и силна проницателност. Списъкът с продукти на EDGE AWARDS за 2023г. е направен след двумесечно обсъждане от доказани експерти в индустрията, анализатори, професионални инвестиционни институции и представители на потребителите.

[Meizu FlymeOS]

Meizu FlymeOS е водеща интерактивна AI операционна система с пълен сценарий. Тя е въплъщение на първокласната философия на Meizu в софтуерната екосистема. С дизайна и опита в ядрото си, тя е в основата на конкурентоспособността на Meizu и е наричана от Meizu „душата на продукта“. След като Meizu установи стратегията за „многотерминално, пълно сценарийно, потапящо интегрирано изживяване“, FlymeOS също официално отвори нова глава в неограничената екосистема и се превърна в ядрото на конструкцията на Meizu за мултитерминална взаимносвързана система.


Вашият коментар