Възстановяване на забравена парола за профила във Flyme

  Meizu MY+
Забравена парола за профила във Flyme

Когато си създавате профил в даден сайт е хубаво да си запаметявате потребителското име и паролата, защото все някога впоследствие ще Ви се наложи да се впишете в сайта отново. Това важи и за профила Ви във Flyme. Паролата за Flyme ще Ви е необходима, ако по някаква причина трябва да върнете заводските настройки на Вашия Meizu смартфон или пък го смените с друг модел на същата компания.

Но ако сте я забравили, не е фатално. Има начин да си възстановите профила чрез опцията Забравена парола от формата за вписване на сайта на Meizu. За целта отворете в браузър този линк и следвайте стъпките, показани по-долу:

Възстановяване на забравена парола за профила във Flyme

На първата стъпка си напишете акаунта във Flyme (ако го помните) или телефонния номер. Когато започнете да пишете номера, вляво ще се появи падащо меню, от което да изберете кода на държавата. Попълнете и кода от картинката, като спазвате главни и малки букви, и натиснете бутона за минаване към следваща стъпка.

Възстановяване на забравена парола за профила във Flyme

На втората стъпка отново трябва да си напишете телефонния номер (или имейла, зависи къде искате да Ви бъде изпратен кодът за верификация). Натиснете Get code, при което ще получите на телефона си (или имейла) 6-цифрен код. Въвеждате го и отново натискате бутона за следваща стъпка.

Възстановяване на забравена парола за профила във Flyme

Тук вече трябва да си въведете новата парола за Flyme, еднаква в двете полета, и натискате бутона Reset password. Това е. Вече можете да се впишете с новата си парола.

Желателно е, освен паролата, да си помните и потребителското име във Flyme. Това е необходимо, понеже може да Ви се наложи да си смените телефонния номер. Тогава ще трябва да се впишете с потребителското си име.


Коментари

 1. Петър Максимов

  Здравейте.
  Преди 2 години имахме проблем телефона Meizu M8 и за да влезем си направихме акаунт във Flyme. Телефона се отключи и работи идеално до днес, когато отново държейки го в ръка е въведен грешен пин няколко пъти.
  Проблемът е, че не си спомням паролата за Flyme.
  Следвайки стъпките описани по горе, се стига до там, че ми се изпраща код, но поради заключения телефон не мога да го видя.
  Как мога да си ресетна паролата за Flyme? И от там да разблокирам телефона.

  Поздрави

  1. Meizu MY+ Bulgaria автор

   Здравейте! Прехвърлете СИМ картата в друг телефон, за да видите кода.

  1. Meizu MY+ Bulgaria автор

   Мисля, че единствено чрез връщане на заводските настройки.

Вашият коментар