Възстановяване на забравена парола за профила във Flyme

  Meizu MY+
Забравена парола за профила във Flyme

Когато си създавате профил в даден сайт е хубаво да си запаметявате потребителското име и паролата, защото все някога впоследствие ще Ви се наложи да се впишете в сайта отново. Това важи и за профила Ви във Flyme. Паролата за Flyme ще Ви е необходима, ако по някаква причина трябва да върнете заводските настройки на Вашия Meizu смартфон или пък го смените с друг модел на същата компания.

Но ако сте я забравили, не е фатално. Има начин да си възстановите профила чрез опцията Забравена парола от формата за вписване на сайта на Meizu. За целта отворете в браузър този линк и следвайте стъпките, показани по-долу:

Възстановяване на забравена парола за профила във Flyme

На първата стъпка си напишете акаунта във Flyme (ако го помните) или телефонния номер. Когато започнете да пишете номера, вляво ще се появи падащо меню, от което да изберете кода на държавата. Попълнете и кода от картинката, като спазвате главни и малки букви, и натиснете бутона за минаване към следваща стъпка.

Възстановяване на забравена парола за профила във Flyme

На втората стъпка отново трябва да си напишете телефонния номер (или имейла, зависи къде искате да Ви бъде изпратен кодът за верификация). Натиснете Get code, при което ще получите на телефона си (или имейла) 6-цифрен код. Въвеждате го и отново натискате бутона за следваща стъпка.

ВАЖНО: Ако телефонът Ви е блокиран поради въвеждане на грешни пароли за заключване на екрана, преместете СИМ картата в друг телефон, за да можете да видите получения код.

Възстановяване на забравена парола за профила във Flyme

Тук вече трябва да си въведете новата парола за Flyme, еднаква в двете полета, и натискате бутона Reset password. Това е. Вече можете да се впишете с новата си парола.

ВАЖНО: Желателно е, освен паролата, да си помните и потребителското име във Flyme. Желателно е също да си добавите email към Flyme профила. Това е необходимо, понеже може да Ви се наложи да си смените телефонния номер. Тогава ще трябва да се впишете с потребителското си име или да изискате на email кода за възстановяване на забравената парола.


Коментари

 1. Петър Максимов

  Здравейте.
  Преди 2 години имахме проблем телефона Meizu M8 и за да влезем си направихме акаунт във Flyme. Телефона се отключи и работи идеално до днес, когато отново държейки го в ръка е въведен грешен пин няколко пъти.
  Проблемът е, че не си спомням паролата за Flyme.
  Следвайки стъпките описани по горе, се стига до там, че ми се изпраща код, но поради заключения телефон не мога да го видя.
  Как мога да си ресетна паролата за Flyme? И от там да разблокирам телефона.

  Поздрави

  1. Meizu MY+ Bulgaria автор

   Здравейте! Прехвърлете СИМ картата в друг телефон, за да видите кода.

 2. Meizu m5c

  искам да намеря паролата си за акаунта на flyme
  моят номер е 01014625062 с този номер съм създал акаунта изпратете ми съобщение

  1. Meizu MY+ Bulgaria автор

   Мисля, че единствено чрез връщане на заводските настройки.

  1. Fernalyn

   аз също. помогнете ни, моля. забравих си паролата и също моя таен въпрос/отговор 🙂

   1. joanaval rayam d. bacus

    Аз също. Забравих паролата в flyme как да я възстановява. Моля, помогни ми. Благодаря ти…

 3. Lucas

  Meizu телефонът ми е заключен. Казва, че телефонът е заключен, как мога да го отворя. Не си знам паролата, моля, помогнете ми. Изпратете ми парола

 4. mehtab abbasi

  Аз също. Забравих паролата във flyme как да я възстановя. Моля, помогнете ми. Благодаря ви…

Вашият коментар