Meizu Everyday: Олекотени чанти за всеки ден

  Meizu MY+
Meizu Everyday Light bags

Комплектът Meizu Everyday е създаден да задоволява ежедневните Ви нужди. Всички продукти от серията са изработени от 100% висококачествен плат Оксфорд от Тайван с PVC покритие, което им придава висока износоустойчивост и дълготрайност. Високотемпературното катионно боядисване гарантира, че цветът се запазва наситен и никога няма да избледнее. Еднокомпонентният дизайн, водонепромокаемата материя, технологията за шиене с висока плътност и специалните водоустойчиви ципове правят аксесоарите един наистина верен спътник за всяка ситуация. Предлагат се в сив и черен цвят.

Meizu раница (Meizu backpack)
Раницата на Meizu е с цялостен изчистен дизайн, в стила на конвенционалните платнени чанти. Специално разработените дебели ремъци за рамо с дебелина 6,5см разпределят равномерно теглото върху раменете. Освен това, отворите с форма на пчелна пита поддържат ремъците хладни и удобни дори и през летните горещини. Катарамата е на известната японска марка Nifco, която дава възможност на раницата от 0,7кг да издържа тегло около 40кг.

Уникалният дизайн прави раницата малка и лека, но нейният капацитет надхвърля очакванията Ви. Можете лесно да съхранявате дрехи за седмица. Оборудвана с три складови помещения с различна дълбочина и шест спомагателни функционални прегради, раницата може да побере различни артикули – от 15,6-инчов лаптоп до мобилен стилус, за бързо намиране и използване на всичко, от което се нуждаете.

Раница Мейзу

Meizu спортна чантичка за документи (Meizu chest pack)
Чантичката е проектирана така, че да отговаря на различните навици на потребителите. Може да се носи и отпред, и на гърба. Специалните плътни ципове предпазват документите или електрониката в чантичката от вода при дъждовно време.

Meizu пътна чанта (Meizu traveling bag)
С минималистичния си дизайн тази чанта тежи само колкото една бутилка минерална вода, но има капацитет за 38 бутилки, което Ви позволява да отпътувате по всяко време с достатъчно дрехи за две седмици и да изкарате една добра почивка. С водоустойчиво и устойчиво на надраскване покритие пътната чанта Meizu няма да избледнее дори при висока температура и е подходяща за всякакви пътни условия. С метална катарама, мека чувствителна дръжка, висящ колан за багаж, с възможност за закрепване към куфар карета.

Пътна чанта Мейзу

Meizu чантичка за електроника (Meizu electronics pack)
Чантичката за електроника на Meizu се състои от седем отделения, в които можете да поставите кабел за данни, външна батерия или зарядно устройство на специални за това места. Вътрешната част е направена от супер мек полиуретан, за да се защитят по-добре електронните устройства. Също е водоустойчива.


Вашият коментар