Huang Zhang споменат в новогодишната реч на Luo Zhenyu

  Meizu MY+
Meizu Huang Zhang споменат в новогодишната реч на Luo Zhenyu

Luo Zhenyu е една от най-влиятелните медийни личности в Китай и основател на приложението за платено съдържание DeDao – платформа за споделяне на знания. От стартирането си през ноември 2015г. DeDao бързо улавя вниманието и парите на милиони хора и е една от най-бързо разрастващите се услуги в Китай и Югоизточна Азия. Приложението предоставя на потребителите срещу заплащане библиотека от популярни книги и качествени подкасти (аудио или видео файлове) с преписи.

Luo Zhenyu обеща да изнася реч за всяка Нова година в продължение на 20 години. В изказванията си Zhenyu говори за предприемачи, глобални инвеститори, икономисти, както и за начинаещи ентусиасти. Речта му през 2018г. имаше над 11 милиона гледания онлайн.

Тазгодишната му четвърта поред реч отново беше следена с огромен интерес. Този път във фокуса му попадна и основателят на Meizu – Huang Zhang (четвърти от ляво надясно на снимката). Той беше даден за пример като човек, който не е завършил университет, но е успешно реализирал се, каквито са и останалите на екрана. Huang Zhang е роден през 1976 година. Не е посещавал колеж, но от малък е запален по електрониката.

Meizu Huang Zhang
Huang Zhang, известен още като Jack Wong

Вторият от ляво надясно е най-богатият човек в Сингапур – милиардерът Zhang Yong (45). Той е собственик на веригата ресторанти Haidilao Hotpot и също не е довършил университетското си образование, тъй като не е бил удовлетворен от традиционното обучение. Знанията си за света е придобил в библиотеката.


Вашият коментар