Meizu: Компания с душа

  Meizu MY+
Meizu X8 - дарение за социално слаби ученици и студенти от Джухай

Meizu Technology не е голяма компания, макар че имаше своя шанс да бъде между лидерите на китайския пазар. Въпреки това тя нееднократно показва своята социална ангажираност.

През януари от Meizu дариха пари на Ухан за подпомагане на борбата на града с епидемията от коронавирусна пневмония. Дарените 300 000 юана (около 43 000 долара) не са огромна сума, но компанията беше между първите, които го направиха. Както се казва: „Скромно, но от сърце“.

Meizu дари на Ухан 300 000 юана за подпомагане на борбата им с епидемията от коронавирусна пневмония

На рождения си ден Meizu помисли и за своите бедни съграждани. Този път от фирмата дариха телефони на социално слаби ученици и студенти от Джухай, които заради епидемията трябва да си стоят вкъщи и да учат дистанционно, но нямат финансова възможност да си купят смартфони. Те получиха Meizu X8, който е с доста прилични характеристики, а преработената за целта кутия на телефона е с послание към учениците да бъдат любознателни.

Meizu X8 - дарение за социално слаби ученици и студенти от Джухай
Meizu X8 - дарение за социално слаби ученици и студенти от Джухай

Също така Meizu нееднократно спонсорира различни събития, като тези гимназиални игри например.

Meizu спонсорира гимназиални игри

Почитателите на Meizu казват, че продуктите на компанията имат душа. Но душа има и самата компания, която винаги откликва на проблемите на нуждаещите се от помощ.


Вашият коментар