Обратно броене: Meilan смартфонът се завръща скоро

  Meizu MY+
Обратно броене: Meilan смартфонът се завръща скоро

Както вече знаем, в края на миналата седмица от Meizu потвърдиха официално завръщането на Meilan смартфоните. Днес компанията обяви, че ще се завърне и Note серията. Беше направена и снимкова ретроспекция на телефоните от двете продуктови линии.

Meilan mblu
Meilan mblu Note

Meilan Note, анонсиран през декември 2014, е първият мобилен телефон на бюджетния бранд. Последният е Meilan Note 6 (Meizu M6 Note за глобалния пазар). Това беше и първият смартфон на компанията със Snapdragon процесор, след приключването на сагата между Meizu и Qualcomm. Meilan Note 6 беше оценен доста високо от поребителите и един от най-добрите телефони на компанията като съотношение цена/характеристики.

След закриването на Meilan бяха произведени още два модела от Note серията – Meizu Note 8 и Meizu Note 9. И двата телефона бяха позиционирани в бюджетния сегмент, но те вече бяха от семейството на Meizu.

Медиите и потребителите с нетърпение очакват и обсъждат флагманските модели, чрез които производителите мерят своите сили и показват докъде е стигнало развитието на технологиите. Смартфоните обаче не са само флагмани. Около 30% от реалните купувачи се интересуват от телефони на цени до 1500 юана, което се равнява приблизително на 235 долара.

Meilan ще продължи да се придържа към първоначалното си намерение да произвежда „младежки стоки“ – лесни за използване и евтини висококачествени мобилни телефони. След стартирането на Meilan през 2014, брандът стана много популярен и достигна общи продажби от 50 милиона смартфона. От компанията се надяват следващите 50 милиона да започнат от сега.


Вашият коментар